Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende yazcaktim, yazmak istemedimlerisciğim ayıptır sorması kaç yıllık evlisin sen![]()
Sizde geleceksiniz bu yola yavruuuuElin oğluna yapacağıma anama babama yapıyorum maşşallah ilgilerini alakalarını değişmem koçiştolara![]()
Yani evliliğin ev işini yönünü savunamam ben meselamValla bende yazcaktim, yazmak istemedimbisure sonra insana bikkinlik geliyo evine de, isine de, yemegine de deyip isyan etmek istiyosun ama olmuyor
![]()
Geçmeden önce çamur atayım dedimElalemın adamı degıl omrumu bırlestırdıgımiz kişi sende bu yoldan gececen ne debelenıyorsun![]()
Geldim geri döndüm yolun sonu boka çıktıSizde geleceksiniz bu yola yavruuuu![]()
Kim evli
Gecıncede ben atarım sana kız kv denGeçmeden önce çamur atayım dedim![]()
Yani evliliğin ev işini yönünü savunamam ben meselamo yüzden merak ettim baya
Cidden miGeldim geri döndüm yolun sonu boka çıktı![]()
Sen bizdensinKim evli![]()
Evet canım :) 8 ay kadar dolandım oralarda baktım bana göre değil yoluma gittimCidden mi
Hayırlısı olsun umarım kırmamısımdır seni :/Evet canım :) 8 ay kadar dolandım oralarda baktım bana göre değil yoluma gittim![]()
Benim canım pide çekti yav. Gidip yoğurayım mayalanırken gelip bakcam neler kaynattınız![]()
Yok kız bir sene olacak kurtulalı :)Hayırlısı olsun umarım kırmamısımdır seni :/
Ev işi keyifli birşey değil ki bölüşünce keyifli hale gelsin keşke hiç olmasaEv isini ortak yapsan bile can sıkıcı hale geliyor bence![]()
Aferin şuan kalori alacağım ve günahları sanaBenim canım pide çekti yav. Gidip yoğurayım mayalanırken gelip bakcam neler kaynattınız![]()