- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.601
- 138
Evi sonra niye böcekler bastı kocacımHea yemek yaparken, çünkü istesem yaparım istemesem yapmam, ütü mü, keyfime bakar, cocuk mu, henuz yok, ev süpürmek mi canım o da keyfıme bakar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evi sonra niye böcekler bastı kocacımHea yemek yaparken, çünkü istesem yaparım istemesem yapmam, ütü mü, keyfime bakar, cocuk mu, henuz yok, ev süpürmek mi canım o da keyfıme bakar![]()
Biliyosun ben seni sonuna kadar destekliyorum yeterki evlen de düş evlilerin yakasındanEv-le-ne-cem vermezlerse gaçacam
Ahh cağğnım kıyamişBen tanımadım bile bana ban yok banane yaa![]()
En son banda iki gün yemiştim şimdi kaç olur yaAhh cağğnım kıyamiş
Koca kişisi gelecek yemek nerde evi b.k götürüyor. Hadeeee welcome to kawga.Hea yemek yaparken, çünkü istesem yaparım istemesem yapmam, ütü mü, keyfime bakar, cocuk mu, henuz yok, ev süpürmek mi canım o da keyfıme bakar![]()
Temizlik gibidir yani naov böcükEvi sonra niye böcekler bastı kocacım![]()
Temizinden 1 hafta benceEn son banda iki gün yemiştim şimdi kaç olur ya![]()
Burçlar topiğine gel herkes ne kadar çapkın olduğumu konuşuyor.Biliyosun ben seni sonuna kadar destekliyorum yeterki evlen de düş evlilerin yakasından
Vizelere denk gelse bariTemizinden 1 hafta bence![]()
İkimizde calısıyoruz dogal olarak bisey demez, sahi siz bekarlar ne yapıyorsunuz annenize yük olmaktan baskaKoca kişisi gelecek yemek nerde evi b.k götürüyor. Hadeeee welcome to kawga.
Hıhhh yük olduğumuzu kim söyledi yüküne ortak oluyoruz canımcımİkimizde calısıyoruz dogal olarak bisey demez, sahi siz bekarlar ne yapıyorsunuz annenize yük olmaktan baska![]()
Aman aman nazar değmesin maşallah aynen böyle devamBurçlar topiğine gel herkes ne kadar çapkın olduğumu konuşuyor.![]()
Sen paranı evine elalemin adamına harcarken ben anneme harcıyorum.İkimizde calısıyoruz dogal olarak bisey demez, sahi siz bekarlar ne yapıyorsunuz annenize yük olmaktan baska![]()
Ne mesela ornek verHıhhh yük olduğumuzu kim söyledi yüküne ortak oluyoruz canımcım![]()
Aklına gelebilecek tüm ev işleri bende misal onada kocasıyla kahve yapıp içmek kalıyorNe mesela ornek ver![]()
Bunun neresi sultanlık bizle aynı seyler kikikikiAklına gelebilecek tüm ev işleri bende misal onada kocasıyla kahve yapıp içmek kalıyor![]()
Elalemın adamı degıl omrumu bırlestırdıgımiz kişi sende bu yoldan gececen ne debelenıyorsunSen paranı evine elalemin adamına harcarken ben anneme harcıyorum.![]()
Elin oğluna yapacağıma anama babama yapıyorum maşşallah ilgilerini alakalarını değişmem koçiştolaraBunun neresi sultanlık bizle aynı seyler kikikiki