• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Balık baştan kokar derler aslnda. Bi falsosu olsa farkederdin ufaktanda olsa.. umarım cok mutlu olursun☺️Sevmek sevilmek bi noktada ihtiyaç cünkü olmazsa da olmuyor..
Bazende koktuğu halde bozuk balığı seçiyoruz ya hani evde halleder düzeltiriz diye bu defa teze balık yoksa yok istemem 😅 darısı senle burhanın başına 💕

Bazende koktuğu halde bozuk balığı seçiyoruz ya hani evde halleder düzeltiriz diye bu defa teze balık yoksa yok istemem 😅 darısı senle burhanın başına 💕
İşte zaten bi kere bozuk balıktan zehirlendiğin için.. bidaha yaa bsey olmaz kafası yasayamıyo aklı basında olan biri😅 bütün elemeleri dgru yapacagından eminim😇
Burhanı everelim ben şuan hayatıma birini alsam onun burnundan getiririm😂😂

Jsjshs maşallah 🧿
Sen evlilerin şahıymışsın ben daha 1.5 yıllık olduğum için senin kadar ateşli savunamıyorum evliliği 😂
Kocaları savun deseler savunurum ama 12 yıldır birlikteyiz 🤣🤣🤣
Allah nazardan korusun canım, koskoca 7sene devirdik cok hızlı gectı zaman 🥲

İşte zaten bi kere bozuk balıktan zehirlendiğin için.. bidaha yaa bsey olmaz kafası yasayamıyo aklı basında olan biri😅 bütün elemeleri dgru yapacagından eminim😇
Burhanı everelim ben şuan hayatıma birini alsam onun burnundan getiririm😂😂
Değil mi öyle oluyor valla çocuğu böyle didik didik inceliyorum ailesini falan bakalım kısmet :)

Öyle deme kız sevilmek iyi gelir bak biraz da biz burunlarından getirelim ne olacak 😅😅

Benim de manita vardı yakınlarda dehledim. Acısını hissetmemek için buralarda takılıyorum 😁😁

Değil mi öyle oluyor valla çocuğu böyle didik didik inceliyorum ailesini falan bakalım kısmet :)

Öyle deme kız sevilmek iyi gelir bak biraz da biz burunlarından getirelim ne olacak 😅😅
Ya sonu evliliğe varmasada birlkte geciridğinz zamanın kaliteli ve güzel olması bile yeter bi noktada..
Yaa karsıma heyecanlandrcak biri cıksa üstünede atlayabilirim şuan öyle biri yoh diye de bol keseden atıyor gibiyim😅😅

Back
X