- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.287
- 78
Sevindim o zmn masallahYok kız bir sene olacak kurtulalı :)
Enişteniz bile var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim o zmn masallahYok kız bir sene olacak kurtulalı :)
Enişteniz bile var![]()
Sağol balımSevindim o zmn masallah![]()
Ne işin var bu topıkte o zamanSağol balım
Kararsız kaldım aslında birini hayatıma alıp almamak konusunda, bir şans verdim bakalım hem ona hem kendime![]()
Bi yerden başlamak gerekiyo iyi yapmıssın..Sağol balım
Kararsız kaldım aslında birini hayatıma alıp almamak konusunda, bir şans verdim bakalım hem ona hem kendime![]()
Evliler dendi ama sevgilisi olanlar denmediNe işin var bu topıkte o zamanaz da ben kınıyayım
![]()
Bence çok doğru bir karar. Sevmek sevilmek güzel şeyler. Umarım buna layık birisidir ve mutlu olursunuzSağol balım
Bir ay oldu sevgili olalı bakalım iyi gidiyor şimdilik kerataBi yerden başlamak gerekiyo iyi yapmıssın..
Hadi ordan basın baglı biğğğğğ keremEvliler dendi ama sevgilisi olanlar denmedi![]()
Yaa çok sağol canımBence çok doğru bir karar. Sevmek sevilmek güzel şeyler. Umarım buna layık birisidir ve mutlu olursunuz![]()
Daha değil yahu efil efil başım benimHadi ordan basın baglı biğğğğğ kerem![]()
Balık baştan kokar derler aslnda. Bi falsosu olsa farkederdin ufaktanda olsa.. umarım cok mutlu olursunBir ay oldu sevgili olalı bakalım iyi gidiyor şimdilik kerata![]()
Yeni gördüm cnm, demeside ayıp 7lerisciğim ayıptır sorması kaç yıllık evlisin sen![]()
Bazende koktuğu halde bozuk balığı seçiyoruz ya hani evde halleder düzeltiriz diye bu defa teze balık yoksa yok istememBalık baştan kokar derler aslnda. Bi falsosu olsa farkederdin ufaktanda olsa.. umarım cok mutlu olursunSevmek sevilmek bi noktada ihtiyaç cünkü olmazsa da olmuyor..
Jsjshs maşallahYeni gördüm cnm, demeside ayıp 7![]()
İşte zaten bi kere bozuk balıktan zehirlendiğin için.. bidaha yaa bsey olmaz kafası yasayamıyo aklı basında olan biriBazende koktuğu halde bozuk balığı seçiyoruz ya hani evde halleder düzeltiriz diye bu defa teze balık yoksa yok istememdarısı senle burhanın başına
![]()
Allah nazardan korusun canım, koskoca 7sene devirdik cok hızlı gectı zamanJsjshs maşallah
Sen evlilerin şahıymışsın ben daha 1.5 yıllık olduğum için senin kadar ateşli savunamıyorum evliliği
Kocaları savun deseler savunurum ama 12 yıldır birlikteyiz![]()
Değil mi öyle oluyor valla çocuğu böyle didik didik inceliyorum ailesini falan bakalım kısmet :)İşte zaten bi kere bozuk balıktan zehirlendiğin için.. bidaha yaa bsey olmaz kafası yasayamıyo aklı basında olan biribütün elemeleri dgru yapacagından eminim
![]()
Burhanı everelim ben şuan hayatıma birini alsam onun burnundan getiririm![]()
Amin canım, kim ne derse desin doğru insanı bulduğunda evlilik müthiş birşey. İlla evlilik imza değil o insanla birlikte olmak. Ay gece gece duygusallaştım hormonlarım tavan yaptı kesinAllah nazardan korusun canım, koskoca 7sene devirdik cok hızlı gectı zaman![]()
Benim de manita vardı yakınlarda dehledim. Acısını hissetmemek için buralarda takılıyorumBazende koktuğu halde bozuk balığı seçiyoruz ya hani evde halleder düzeltiriz diye bu defa teze balık yoksa yok istememdarısı senle burhanın başına
![]()
Ya sonu evliliğe varmasada birlkte geciridğinz zamanın kaliteli ve güzel olması bile yeter bi noktada..Değil mi öyle oluyor valla çocuğu böyle didik didik inceliyorum ailesini falan bakalım kısmet :)
Öyle deme kız sevilmek iyi gelir bak biraz da biz burunlarından getirelim ne olacak![]()