Kaçırdın. Gözlüğün güzelmiş.Oo cümbüş mü var
Burhancığım sen girişe bir tabela as kim evli kim besbekar herkes kendisini bilsinHem de bekarın hası
Evliye ne yakismaz asbfafajalalKaçırdın. Gözlüğün güzelmiş.
Ben biliyorum günde 183834636 kez söylüyorsunuz.Burhancığım sen girişe bir tabela as kim evli kim besbekar herkes kendisini bilsin
Eee bi zahmet kendini bil burhancığım, ben yeni gelenler için amme hizmeti olsun diye dedim yoksa sen besbekarsın ama sayılı günün kaldı üzülmeBen biliyorum günde 183834636 kez söylüyorsunuz.
Allah Allah ne biliyon kız içine doğdu zağar. Hamilesin korktum bak şinciEee bi zahmet kendini bil burhancığım, ben yeni gelenler için amme hizmeti olsun diye dedim yoksa sen besbekarsın ama sayılı günün kaldı üzülme
Eee bi zahmet kendini bil burhancığım, ben yeni gelenler için amme hizmeti olsun diye dedim yoksa sen besbekarsın ama sayılı günün kaldı üzülme
Allah gızlar bildiğin kıymalı falan zannettileryandık
yok kuşum bildiğin ramazan pidesi ya bu yemek sayılmaz
Oğluşun cinsiyetini de rüyamda görmüştüm, doğum tarihini de gördüm burhan oda tutarsa canım tamam senin iş oeky o zaman hislerime tamamen güveneceğimAllah Allah ne biliyon kız içine doğdu zağar. Hamilesin korktum bak şinci
Ben mutfaga gdiyomSayilir sayilirbizde hayallerin sonu yok. Sicak pidenin ustune tereyagini surup yemeyecek misin yani
Ben mutfaga gdiyom
Gercek bi yiyicii mutlaka kemirecek bisey bulurduBende gittim de bisey bulamayip sigara icip gero döndüm
Ya o kadar tatlı yazmışsın ki sürüp "alll guzummm" diye sana yediresim geldi pandaSayilir sayilirbizde hayallerin sonu yok. Sicak pidenin ustune tereyagini surup yemeyecek misin yani
Bu sefer şaşkınım börekleri çörekleri sen başlatmadın chemistBen mutfaga gdiyom
Gece gece aldığın bu vebali nasıl ödeyeceksin bakalımYaprak sarma kısır desem kaç kisi beğenir
Bu sefer şaşkınım börekleri çörekleri sen başlatmadın chemist
La Vie pide derken iyiydiGece gece aldığın bu vebali nasıl ödeyeceksin bakalım
Ben seni bilirim üstleri okumadım burhancığım baktım yemek hemen kaçtım ama senLa Vie pide derken iyiydi
Haketmediğini söyleyemeyeceğimbedelini ödedim 6 kilo alarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?