Tamam en evli sensin vallaha ben ikna oldum kızAmin canım, kim ne derse desin doğru insanı bulduğunda evlilik müthiş birşey. İlla evlilik imza değil o insanla birlikte olmak. Ay gece gece duygusallaştım hormonlarım tavan yaptı kesin
Mantıklı hareket burası iyi geliyorBenim de manita vardı yakınlarda dehledim. Acısını hissetmemek için buralarda takılıyorum
Hem dehleyip hem nasıl acı cekiyosun burhiiiBenim de manita vardı yakınlarda dehledim. Acısını hissetmemek için buralarda takılıyorum
Yok be en evli leris estagfurullaaah ben evliliği onun kadar derinden savunanı görmedim dahaTamam en evli sensin vallaha ben ikna oldum kız
Kız napiyim alamadık ramazan pidesi evde de un vardı tuzla suyla fış fış yapayım dedimAferin şuan kalori alacağım ve günahları sana
Evlilik deyince hala o nokta da biraz irkiliyorum.Ya sonu evliliğe varmasada birlkte geciridğinz zamanın kaliteli ve güzel olması bile yeter bi noktada..
Yaa karsıma heyecanlandrcak biri cıksa üstünede atlayabilirim şuan öyle biri yoh diye de bol keseden atıyor gibiyim
Ayrılıyorsun ama harcadığın zamana üzülüyorsunHem dehleyip hem nasıl acı cekiyosun burhiii
Burhan bize noldu ya duygusalızAyrılıyorsun ama harcadığın zamana üzülüyorsunanılar geliyor akıla vs. Ağlatman gece gece beni
Allah gızlar bildiğin kıymalı falan zannettilerBu saatte bu bize yapilir mi?????
Saat 22.00 den sonra yemek ismi vermeyi yasaklayalim
Bebisim seninki hormon ya benimki ne kız sizin içinizde dura dura böyle oldumBurhan bize noldu ya duygusalız
Sıkıldın diye dehledin sandm olmm ne biliyimAyrılıyorsun ama harcadığın zamana üzülüyorsunanılar geliyor akıla vs. Ağlatman gece gece beni
Sıkıldım ama gerekçeleri de vardı.Sıkıldın diye dehledin sandm olmm ne biliyim
Ne acılara alışıyor insan burhan bir bilsen :)Ayrılıyorsun ama harcadığın zamana üzülüyorsunanılar geliyor akıla vs. Ağlatman gece gece beni
Hep mutlu ol bebeğim yaÜzülün diye anlatmadım daa canlarım
Mutluyum şimdi :))
Geldi çok şükürHep mutlu ol bebeğim ya
Kolay şeyler yaşamamışsın ama güzel günler gelmiş gibi duruyor
Dullarda bekar sayılıyor mu bebeyimCanlarım biliyorsunuz ki evliler giremez konum Google ihtar verdiği için kapandı. Sadece evliler değil, Google bile bizi çekemiyor. Çekemiyorsan anten tak Google diyor, çatlatmalara devam ediyoruz.Bayramda seyranda ne zaman evleneceksin diyen nenelere, canım bir anda oluyor inan ki diyen evlilere koskoca Google'da eklendi.
Burada bekarlığın güzel yanlarını konuşup evlileri gısgandıracağız.
Oo cümbüş mü var
Ooooo çadır kurem o zamanHem de bekarın hası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?