- 15 Şubat 2015
- 13.397
- 47.333
- 798
Nuranka olsa isterdi ama.
Canim o Yunanistana biraktigimiz adalari bile geri alabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nuranka olsa isterdi ama.
kızlar bu şarkı bize gelsin evliler sizlik bişi yok.
Ya sen de hep isyanlardasın kankim noldu kim tavuğuna kış dediBöyle prensesliğin içine tüküreyim ben
chemist0 @LADY VEGA
dogadostupanda @begum9987
Clemencia @Depresif Penguen
Queen Teyze Z zxshermine kızlar bu şarkı bize gelsin evliler sizlik bişi yok.
BekarmiiiissSerminin bekar olduguna eminmiyizhakkında hcbsey bilmiyoz ki
Bekar olduğu bilgisini paylaştı 007 Şermins bondSerminin bekar olduguna eminmiyizhakkında hcbsey bilmiyoz ki
Yavru bilmiyon sankimYa sen de hep isyanlardasın kankim noldu kim tavuğuna kış dedi
Halen o konu mu alemlere akma zamanın geldi de geçiyor.Yavru bilmiyon sankim

Ufak ufak akmaya çalışıyorum da bi tek o mu sanki derdim be anamHalen o konu mu alemlere akma zamanın geldi de geçiyor.![]()
Aman boşver onu. Başka dertlerin varsa onlara odaklan. Daha hayırlı. HshshsUfak ufak akmaya çalışıyorum da bi tek o mu sanki derdim be anam
Aman boşverBen bilmiyommm nolmuuşş![]()
Boşverdim zaten de işte başka dertlerde var ne yazık ki daha elle tutulur şeylerAman boşver onu. Başka dertlerin varsa onlara odaklan. Daha hayırlı. Hshshs
PikiAman boşver![]()
Ya gönül işleri işte tekrar tekrar açıp sinirlerimi bozmak istemiyorum
Urfa akıtması takan biri olursa ancak.
Ay bunu da Dexter ağzıma doladıne tür bir altın olduğunu bile bilmiyorum Google'layayım
![]()
Aa daha bakmadin mitrabzon hasırı ve diyarbakir hasirida ilgini çekebilir...
Diyarbakır hasırının kendine ait konağı ve aşireti var gibi duruyor.Fotoğrafına 3 saniye bakınca, içimden şive yapmaya başladım. Ağalı, konaklı bir diziye düşmüş gibi oldum.
![]()
Güç madalyonu gibi duruyor demi![]()