• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Fakirlik romantizmine inanmıyorum. O kadar kaynana dırdırı pis kokmuş çoraplar vs hepsiyle uğraşmanın bedeli karakteri için olmamalı.
Karakteri bozuk olduğu için sana zırnık koklatmazsa ne yapacaksın bebiş? Varlık içinde yokluk çekersen zeytinleri sayıyla, peyniri gramla yersen ne olacak???

Sen zaten cimrisin, çeyiz başlığıma bir tane paçalı don bile alırım yazmadın. Ben önce evleneyim de gör. Çatır çatır çatlatıcam burada sizleri, 22 ayar altık bileziklerimi birbirne vura vura ses kaydı alacağım, buraya atacağım.
Hsjshhshsj kız tuvalet kılıfı aldım ya oralarına buralarına layık.. donu napcan sen herkes don aldı hiç kıymetimi bilmiyosun begüm yaa

Eklentiler

• 328E5DCE-AE67-47FE-9C8B-39ED59DB812C.webp
    328E5DCE-AE67-47FE-9C8B-39ED59DB812C.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 33
Karakteri bozuk olduğu için sana zırnık koklatmazsa ne yapacaksın bebiş? Varlık içinde yokluk çekersen zeytinleri sayıyla, peyniri gramla yersen ne olacak???

Ben bedavaya mı evleneceğim? En az 5 altın bilezikle evleneceğim. Musakka da 5 altın bilezikle evlenmişti. Ekmek elden su havuzdan yaşıyordu.

Sen zaten cimrisin, çeyiz başlığıma bir tane paçalı don bile alırım yazmadın. Ben önce evleneyim de gör. Çatır çatır çatlatıcam burada sizleri, 22 ayar altık bileziklerimi birbirne vura vura ses kaydı alacağım, buraya atacağım.
Ayrıca şekerim bilezik eskide kaldı. 50 gramlık külçeler aldırıp kaç tane istersen hesapla orasını paketinden çıkartıp şıngırdatmanın keyfi hiçbirinde yok 😍

Hsjshhshsj kız tuvalet kılıfı aldım ya oralarına buralarına layık.. donu napcan sen herkes don aldı hiç kıymetimi bilmiyosun begüm yaa
Bak bunu kaçırmışım.

Şey yap. Burhana erkek kardeşi olan birini ayarla. Çifte düğün yaptır bize.

Ayrıca şekerim bilezik eskide kaldı. 50 gramlık külçeler aldırıp kaç tane istersen hesapla orasını paketinden çıkartıp şıngırdatmanın keyfi hiçbirinde yok 😍

Kız en güzeli. Sinirlenince kocaya terlik fırlatır gibi külçeyi fırlatırım.

Olmaz ikiniz bir aileye çok gelirsiniz yazıktır karma yaratamam kendime sevap işlicem diye 😂

Evde mi kalacağım ama böyle bak elma bile soyanım yok. Geceleri gözümü kapatıyorum gözümün önüne altın bilezikler geliyor :KK72:

Evlenip kocamın leş gibi kokan çoraplarına sarılmak istiyorum artık.

Evde mi kalacağım ama böyle bak elma bile soyanım yok. Geceleri gözümü kapatıyorum gözümün önüne altın bilezikler geliyor :KK72:

Evlenip kocamın leş gibi kokan çoraplarına sarılmak istiyorum artık.
Begüm karşı tarafın selameti için evde kalman daha hayırlı ama arkadaş yüreği kıyamıyorum sana da bulucam birilerini 🥹🥹

Hsjshhsjsj kendine külçe attıracak adamı bulursan alnından öper bir 50likte ben takarım begüm 😂

Kalk bir elma soy o zaman. Kocada bulamıyorum. Evde annem de böyle nerde kel basiretsiz hayırzız yaşlı biri var onu gelip anlatıyor bazen çıldırıyorum 🤣

Ben buraya şakasına şu şu şu kriterde olsun yazınca bazı kadın kullanıcıları beni mesajla taciz ediyorlar

"Sen kimsin beeee sen kimsiiinnn neyine güvenerek böyle koca arıyorsun terbiyesiz şılllıık" diyorlar.
Erkektir onlar. Kriterlerinin altında kalınca dayanamıyorlar demek. 😂 Sensin şıllık deseydin.

Back
X