- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.178
- 358
Bekar olması yetmez amaBekar kaynın var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekar olması yetmez amaBekar kaynın var mı
Var kız ama kefil olmam ona evlenmek istiyorsan sana başkasını bulayım. Kriterlerin nelerBekar kaynın var mı
Var kız ama kefil olmam ona evlenmek istiyorsan sana başkasını bulayım. Kriterlerin neler
Elmaya sarılıp ağlamak bi öküzle aynı paylaşmaktan iyidirmutfakta oturdum, bulduğum bir tane elmaya sarılarak ağlıyorum şuan. artemis bana nispet yaptı![]()
![]()
![]()
Bekar olması yetmez ama![]()
Sus kız. Kısmetimi kapatma.Elmaya sarılıp ağlamak bi öküzle aynı paylaşmaktan iyidir
Herkes depresyonda bu aralar.Depresyonda![]()
Burhan kocaya kaçtı üç güne dönerKsjjsjsj ay burhana noldu yaallahım 3 gün dayanamıyor kıyamam
![]()
Nefes alsın yetere kadr düşersek kokmuş çorapta toplarız evden artkArtık kriterlerimi düşirmeye karar verdim. Nefes alsın yeter. Burada görüyorum 19 20 yaşındaki kızlar koca buluyorlar kendilerinden 10 yaş büyük esnaf amcalarla gezio tozuyorlsr. Ben burda koca arıyom ya. Böyle olmazz
Erkek olsun, nefes alsın, evime direk olsun yeter yaa.
Ülkenin içme suyuna seratonin fişekleseler keskeHerkes depresyonda bu aralar.
Onu her halükarda toplayacaksn anam erkeklerin hepsi aynı o konuda her yer kokmuş corapNefes alsın yetere kadr düşersek kokmuş çorapta toplarız evden artk![]()
Bekarlık çok güzel diye nara atıyordunuz en son.mutfakta oturdum, bulduğum bir tane elmaya sarılarak ağlıyorum şuan. artemis bana nispet yaptı![]()
![]()
![]()
Nefes alsın yetere kadr düşersek kokmuş çorapta toplarız evden artk![]()
Begümcüğüüüm ya sende kayın fetişi mi var annem? Musonunda kaynını soran sen değil miydinBekar kaynın var mı
tamam kız kaynim olur ozaman. Çok yakışıklı değildir azıcık kilosu var 30 yaşında uygun mu sana
Asdff benm eski kocam salonda cıkarıyodu hep bi iki uyardım.. bidahakine agzına sokarm dedim.. bigün salonda agzı acık uyukluyo bastım corabı agzına gülme krizine girdiOnu her halükarda toplayacaksn anam erkeklerin hepsi aynı o konuda her yer kokmuş corap
O zaman ne diyelim Allah kısmetinde hayırlısını versinSus kız. Kısmetimi kapatma.
Begümcüğüüüm ya sende kayın fetişi mi var annem? Musonunda kaynını soran sen değil miydin![]()