• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Bekar olması yetmez ama😌

Artık kriterlerimi düşirmeye karar verdim. Nefes alsın yeter. Burada görüyorum 19 20 yaşındaki kızlar koca buluyorlar kendilerinden 10 yaş büyük esnaf amcalarla gezio tozuyorlsr. Ben burda koca arıyom ya. Böyle olmazz

Artık kriterlerimi düşirmeye karar verdim. Nefes alsın yeter. Burada görüyorum 19 20 yaşındaki kızlar koca buluyorlar kendilerinden 10 yaş büyük esnaf amcalarla gezio tozuyorlsr. Ben burda koca arıyom ya. Böyle olmazz
Nefes alsın yetere kadr düşersek kokmuş çorapta toplarız evden artk🥲

Nefes alsın yetere kadr düşersek kokmuş çorapta toplarız evden artk🥲

Ben buraya şakasına şu şu şu kriterde olsun yazınca bazı kadın kullanıcıları beni mesajla taciz ediyorlar

"Sen kimsin beeee sen kimsiiinnn neyine güvenerek böyle koca arıyorsun terbiyesiz şılllıık" diyorlar.

😄😄 tamam kız kaynim olur ozaman. Çok yakışıklı değildir azıcık kilosu var 30 yaşında uygun mu sana

30 çok geldi şuan gözüme. Ama bana şeyden bahset, kaynananların tapularından bahset. Tapulara göre fikrim değişebilir.

Onu her halükarda toplayacaksn anam erkeklerin hepsi aynı o konuda her yer kokmuş corap
Asdff benm eski kocam salonda cıkarıyodu hep bi iki uyardım.. bidahakine agzına sokarm dedim.. bigün salonda agzı acık uyukluyo bastım corabı agzına gülme krizine girdi🤪 ama bidaha corap görmedim ortalıkta işe yaradı ( denenmesini tavsiye etmem zira cok hödük var ters tepebilir)

Begümcüğüüüm ya sende kayın fetişi mi var annem? Musonunda kaynını soran sen değil miydin 😂😂😂😂😂

🤣

Hayır ben sormadan o kendisi dedi zaten, "canım keşke kaynım olsaydı seni ona alırdık, akraba olurduk, beraber bebelerimize köfte yoğrurduk" dedi

Back
X