• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Ben buraya şakasına şu şu şu kriterde olsun yazınca bazı kadın kullanıcıları beni mesajla taciz ediyorlar

"Sen kimsin beeee sen kimsiiinnn neyine güvenerek böyle koca arıyorsun terbiyesiz şılllıık" diyorlar.
Ciddi cddi şıllık dememiştir dimi

Asdff benm eski kocam salonda cıkarıyodu hep bi iki uyardım.. bidahakine agzına sokarm dedim.. bigün salonda agzı acık uyukluyo bastım corabı agzına gülme krizine girdi🤪 ama bidaha corap görmedim ortalıkta işe yaradı ( denenmesini tavsiye etmem zira cok hödük var ters tepebilir)
Kız benim ki gülmez oda benim ağzıma sokar 😆😆😆

Kaynanam dan kalma köyde arsa var 2 kardeşler olur mu birlikte yeriz kiz😄 Kaynanam yok gorumcem yok oo daha ne istiyon
Şimdi aşkım böyle ege akdeniz kıyılarında bulunan bir arsa ise sadece adres gönderiyorum beni hemen kapıdan alın, bohçamla kapıdayım hemen.

Kız senin profilinde zengin koca arıyor mu yazıyor ben mi yanlış gordum😳 Kız karaktere bak paraya ne bakıyon bu yüzden evde kalmışsın iste😀

Fakirlik romantizmine inanmıyorum. O kadar kaynana dırdırı pis kokmuş çoraplar vs hepsiyle uğraşmanın bedeli karakteri için olmamalı.

Bebişim benim bağlılığım burhana önce onu evlendiricem, adayıda hazır ama ufak bir ayırma operasyonu gerekiyor 😎

Sen zaten cimrisin, çeyiz başlığıma bir tane paçalı don bile alırım yazmadın. Ben önce evleneyim de gör. Çatır çatır çatlatıcam burada sizleri, 22 ayar altık bileziklerimi birbirne vura vura ses kaydı alacağım, buraya atacağım.

Back
X