- 19 Mart 2022
- 628
- 787
- 53
- 27
Kaynanam dan kalma köyde arsa var 2 kardeşler olur mu birlikte yeriz kiz30 çok geldi şuan gözüme. Ama bana şeyden bahset, kaynananların tapularından bahset. Tapulara göre fikrim değişebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynanam dan kalma köyde arsa var 2 kardeşler olur mu birlikte yeriz kiz30 çok geldi şuan gözüme. Ama bana şeyden bahset, kaynananların tapularından bahset. Tapulara göre fikrim değişebilir.
Ciddi cddi şıllık dememiştir dimiBen buraya şakasına şu şu şu kriterde olsun yazınca bazı kadın kullanıcıları beni mesajla taciz ediyorlar
"Sen kimsin beeee sen kimsiiinnn neyine güvenerek böyle koca arıyorsun terbiyesiz şılllıık" diyorlar.
Ksjsjhsjsj baktı fikirlerine bununla biz dinamiti koyarız sülaleye dedi tabi
Hayır ben sormadan o kendisi dedi zaten, "canım keşke kaynım olsaydı seni ona alırdık, akraba olurduk, beraber bebelerimize köfte yoğrurduk" dedi
Kız benim ki gülmez oda benim ağzıma sokarAsdff benm eski kocam salonda cıkarıyodu hep bi iki uyardım.. bidahakine agzına sokarm dedim.. bigün salonda agzı acık uyukluyo bastım corabı agzına gülme krizine girdiama bidaha corap görmedim ortalıkta işe yaradı ( denenmesini tavsiye etmem zira cok hödük var ters tepebilir)
Evet dese de şaşırmam aslında bu gözler bu kk da ne insanlar gördü ne yazışmalar okuduCiddi cddi şıllık dememiştir dimi
Birbirinize düşersiniz valla kıytırık 2 arsa için bence siz elti olmayınKaynanam dan kalma köyde arsa var 2 kardeşler olur mu birlikte yeriz kizKaynanam yok gorumcem yok oo daha ne istiyon
Şimdi aşkım böyle ege akdeniz kıyılarında bulunan bir arsa ise sadece adres gönderiyorum beni hemen kapıdan alın, bohçamla kapıdayım hemen.Kaynanam dan kalma köyde arsa var 2 kardeşler olur mu birlikte yeriz kizKaynanam yok gorumcem yok oo daha ne istiyon
Kız senin profilinde zengin koca arıyor mu yazıyor ben mi yanlış gordumKızlaar burhan geri gelmeden bana bir kısmet bulun burhan geldiğinde şok olsun. Ona nispet yaparım kocacığımla.
Benim para da gözüm yok anam onun olsunBirbirinize düşersiniz valla kıytırık 2 arsa için bence siz elti olmayın![]()
Bebişim benim bağlılığım burhana önce onu evlendiricem, adayıda hazır ama ufak bir ayırma operasyonu gerekiyorKızlaar burhan geri gelmeden bana bir kısmet bulun burhan geldiğinde şok olsun. Ona nispet yaparım kocacığımla.
Ciddi cddi şıllık dememiştir dimi
Ooo sende amma masraflisinŞimdi aşkım böyle ege akdeniz kıyılarında bulunan bir arsa ise sadece adres gönderiyorum beni hemen kapıdan alın, bohçamla kapıdayım hemen.
Jsjshhshsjsjs böylelerden korkucanBenim para da gözüm yok anam onun olsun![]()
İfşa ette linçleyelim, akılları başlarına gelsin. 1 hafta ban yeriz çok çok bişey olmazNeler neler diyorlar. Sen gelir bizim kocalarımızı ayartırsın erkek arıyorum diye uzak dur buradan dediler.
İnanma kız malın paranın evin bilmem neyin ne kadar değersiz olduğunu çok net gördüm ve yaşadım benJsjshhshsjsjs böylelerden korkucanhiç inanmadım
![]()
Canımcığım şakalaşıyoruz burda yoksa mal dediğin nedir bir var bir yok.. çok acı bir şekilde hepimiz hatırladık bunu.İnanma kız malın paranın evin bilmem neyin ne kadar değersiz olduğunu çok net gördüm ve yaşadım ben![]()
Kız senin profilinde zengin koca arıyor mu yazıyor ben mi yanlış gordumKız karaktere bak paraya ne bakıyon bu yüzden evde kalmışsın iste
![]()
Karakter değil bebeğim aşkFakirlik romantizmine inanmıyorum. O kadar kaynana dırdırı pis kokmuş çoraplar vs hepsiyle uğraşmanın bedeli karakteri için olmamalı.
Bebişim benim bağlılığım burhana önce onu evlendiricem, adayıda hazır ama ufak bir ayırma operasyonu gerekiyor![]()