- 22 Mayıs 2012
- 11.046
- 30.680
- 798
Sena kız sana da bulalım yazıl listeyeSamanlıkta iğne arasan daha kolay bulursun
Samanlıkta iğne arasan daha kolay bulursun
Yok ben böyle iyiyim. Bekarlık en güzeli. Evlilik attan inip eşeğe binmeye benziyorSena kız sana da bulalım yazıl listeye
Neyseki kriterlerin çok düştü artık 3 güne evlenirsinYaa ben bulurum aslında ama ben zor beğeniyorum. Yoksa memleket kapımda kuyruk şuan. Kapıdan dışarı adımı atsam "evlen benle" diye ayaklarıma kapanıyorlar.
Sena kız sana da bulalım yazıl listeye
Burhan? Kız sen misin?Buradayız evellallah hayırdır
O zaman bu konuda çok gezme enerjiden midir nedir bütün bekarlar sırasıyla listeye girmek istiyorYok ben böyle iyiyim. Bekarlık en güzeli. Evlilik attan inip eşeğe binmeye benziyor
Yaşın kaçYaa ben bulurum aslında ama ben zor beğeniyorum. Yoksa memleket kapımda kuyruk şuan. Kapıdan dışarı adımı atsam "evlen benle" diye ayaklarıma kapanıyorlar.
Neyseki kriterlerin çok düştü artık 3 güne evlenirsin
Jsjshsh neden burhandan sonraki yeni bekarlar birliği başkanı kendisi mi yoksamYicen zılgıtı
Aslında konu başlığı yanlış olmuşO zaman bu konuda çok gezme enerjiden midir nedir bütün bekarlar sırasıyla listeye girmek istiyor
Ahhaha koca mı ??
Bir tane eskittim ikincide gözüm yok.
Sevgilim var ancak evlenmeye kör gözüm yok
Jsjhsjsjsj hayırlı işler bunlar anneciğinin seni destekleyeceğine inancım tam onun güzel hatrı için 5 gün olur nedir yaniAnnem beni hiç dövdüğü olmadı öyle hadi 3 güne evleniyorum diye evlenmeye kalkarsam, saçlarımdan tutararak çekiştirerek bana dünya turu yaptırır.
Ufff öyle böyle evlilik karsıtı kiJsjshsh neden burhandan sonraki yeni bekarlar birliği başkanı kendisi mi yoksam
Yaşın kaç
Bide wc den sonra el yıkasın kız begüm. Bu ara öyle konulara çok denk geliyorum allahım affetsin ayyBekar, 25-30 yaş aralığında, zengin arsa sahibi tanıdığın var mı? Banyo yapıp, çatal bıcak kullanıyor olması yeter.
Ne olmalıydıAslında konu başlığı yanlış olmuş
Allah iyiliğini versin bu yaşta bu acele ne
Önemli olan mutluluk öyle mutluysa en güzeli ama listeye girer az daha bu konuda kalırsa eminimUfff öyle böyle evlilik karsıtı kibilim adamlarının arastrmalarına kadr konu actı bekarlık süper bişi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?