- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.856
- 123
Bide wc den sonra el yıkasın kız begüm. Bu ara öyle konulara çok denk geliyorum allahım affetsin ayy
Kız ne bu aceleBekar, 25-30 yaş aralığında, zengin arsa sahibi tanıdığın var mı? Banyo yapıp, çatal bıcak kullanıyor olması yeter.
Allah iyiliğini versin bu yaşta bu acele ne
Napsın queen ben 30 u bekledim de noldu kimse de madalya takmadı valla. Begümcüğüm doğru yoldaKız ne bu acele
Kız ne bu acele
Yani bilmiyorum ama başlık ve konunun içeriği bekarlarla alakalıNe olmalıydı
Napsın queen ben 30 u bekledim de noldu kimse de madalya takmadı valla. Begümcüğüm doğru yolda
Sen onlara bakma annem mazallah listeden çıkasın tutarburadaki konulara bakarsak ooooo
Kadının biri kumarbaz adamla evlenmiş, iki üç yıl sonra fark etmiş kocasının yüz binlerce lirayı kumarda yediğini. Daha neler var
Burhan? Kız sen misin?
Queen sen bekar sayılmazsın, daha bugün sevgilime ne alayım diye dertlenmedin mi? Kızlar bakın bekarım diye sizi kandırıp sevgilisiyle hediyelesiyor bu kadın. Asla besbekar değil sizin gibi. Aranızda ajanlara izin vermeyin.
Bekarlar listeye giriyor artıkYani bilmiyorum ama başlık ve konunun içeriği bekarlarla alakalı
Gaz verme daaaNapsın queen ben 30 u bekledim de noldu kimse de madalya takmadı valla. Begümcüğüm doğru yolda
Aynı yaştayızBenim 30'a 4 yıl kaldı. Bu 4 yılın 2 senesi sevgililik olsa. Ay benim 2 sene içersinde evlenecek birini bulmam gerekiyor.
Sen onlara bakma annem mazallah listeden çıkasın tutar
Planlama müthişBenim 30'a 4 yıl kaldı. Bu 4 yılın 2 senesi sevgililik olsa. Ay benim 2 sene içersinde evlenecek birini bulmam gerekiyor.
Kıyamam begümm hayat sana karşı çok acımasızzzEski kocam bile yok benim.
Kıyamam begümm hayat sana karşı çok acımasızzz
Ya senin sevgilin var ya zatenMalesef canım ya. Kaynana dırdırı çektiğim günler yakında ama hissediyorum.
Bacım sende kaynana dırdırı çekecek göz var mı yaaa. Senin için rahat olsunMalesef canım ya. Kaynana dırdırı çektiğim günler yakında ama hissediyorum.
Ya senin sevgilin var ya zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?