- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.856
- 123
Ya @Nillev nerelerde haberi olan var mı
Ksjshhsj canım ben tavsiye verirsem muhtemelen iyice evde kalırsın, zira kendim 11 yılda zor oturdum nikah masasınaKız sen bize tavsiyeler ver o zaman, nasıl koca buldun, nasıl nikah masasına oturttun taktikler ver.
Aaaa. Muso uzmanımızdı o bizim. Bi ara sende gidicektin de dayanamadın herhalde bizsizliğeBan yedikçe kalbi kırıldı ve gittiO da şuan kocasıyla elma yiyordur.
Nasıl bir yokluğa düştün kız sen böyleArtık kriterlerimi düşirmeye karar verdim. Nefes alsın yeter. Burada görüyorum 19 20 yaşındaki kızlar koca buluyorlar kendilerinden 10 yaş büyük esnaf amcalarla gezio tozuyorlsr. Ben burda koca arıyom ya. Böyle olmazz
Ksjshhsj canım ben tavsiye verirsem muhtemelen iyice evde kalırsın, zira kendim 11 yılda zor oturdum nikah masasına
Aaaa. Muso uzmanımızdı o bizim. Bi ara sende gidicektin de dayanamadın herhalde bizsizliğe
Aayyhh nereye kussamAah kuzularim üzülmeyin inanin bir anda oluyor Allah size de nasip etsin
Buradayız evellallah hayırdırBekarlık çok güzel diye nara atıyordunuz en son.Elebaşısız kalmışsınız.
Buradayız evellallah hayırdır
Öyle deme kız Allah kocanın da hayırlısını versinKoca arıyom napalım
Quenn sen bekar mısın yaaa hiçkimse yoksa bilem ben varımBuradayız evellallah hayırdır
Öyle deme kız Allah kocanın da hayırlısını versin
Yaaaaa festinammm yaaaaa üzümlü kekimmmQuenn sen bekar mısın yaaa hiçkimse yoksa bilem ben varım
B*sb*karım
Samanlıkta iğne arasan daha kolay bulursunAllahım inşallah bana ennnn zenginini en mükemmelini en ahlaklısını ennnn hanımcısını verecek.
Biraz kalplerim kırılmıştı ama şimdi toparladınYaaaaa festinammm yaaaaa üzümlü kekimmm
Ahhaha koca mı ??Eğer koca arıyorsan lütfen sıraya gir. Koca bulma sırası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?