• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Senin o güzel, zarif kalbin için hemen düzeltme yaptım. Özür dilerim. :KK36:

Ya bu kadın kendi büyük oğlunun sevgilisine de aynısını yapmış. Onla da tanışmış etmiş. Büyükoğluyla sevgilisi kavga edince bu kaynana da dahil oluyormuş kavgalara. 3ü bir arada kavga ediyorlar. 🤣 Kıza sürekli "seni istemeye gelelim" deyip duruyormuş.
Asdffff😂😂 3 ü 1 arada dedin kahve cekti canım ben gidem içem😂😂
Verilmiş sadakan varmıs olmm yaa ufff komedi desen değil trajedi desen değil o ne yaa😂😂😂😂😂 demin siyaset topiğinde bi paylasıma ağlarken suan gülme krizine girdim.. kadınlar kulubü bi burc olsa ikizler burcu olurdu ( benm gbi)

Asdffff😂😂 3 ü 1 arada dedin kahve cekti canım ben gidem içem😂😂
Verilmiş sadakan varmıs olmm yaa ufff komedi desen değil trajedi desen değil o ne yaa😂😂😂😂😂 demin siyaset topiğinde bi paylasıma ağlarken suan gülme krizine girdim.. kadınlar kulubü bi burc olsa ikizler burcu olurdu ( benm gbi)

Çılgın kaynana çok var 🤣 hepsinin kendilerine özgü insanı çıldırtacak huyları var.

Burhan galiba bohçasını alıp, kocaya kaçtı günlerdir ortada yok. Zavallı bir bekar olarak ben burda evliler arasında yalnız ve kocasız kaldım. :mad:

Back
X