- 22 Mayıs 2012
- 11.046
- 30.680
- 798
Demişler Burhan öldü efsane geri döndü. @Queen Teyzechemist0
EloraViolet @Clemencia @dogadostupanda @accessdenied Z zxshermine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EloraViolet @Clemencia @dogadostupanda @accessdenied Z zxshermine
Teee haftalar önce yorum yaptığım konu yüzünden banlanmışım ben şok ben ban.tfb nolduu ya sana nasıl kıydılar kıyamam
Herkeşşşler unutur, KK unutmaz..Teee haftalar önce yorum yaptığım konu yüzünden banlanmışım ben şok ben ban.
Beni sevmeyen biri şikayet ettiyse demek.Herkeşşşler unutur, KK unutmaz..
Ooo böcüükk sen yokken herkeşler cok masum bende dahilDemişler Burhan öldü efsane geri döndü. @Queen Teyzechemist0
EloraViolet @Clemencia @dogadostupanda @accessdenied Z zxshermine @Artemissisipi
Nuranka banlanmış bir miktar üzüldümOoo böcüükk sen yokken herkeşler cok masum bende dahil![]()
Geldi canım o dönüşünüz bir olduNuranka banlanmış bir miktar üzüldüm
Şeetmek gbi olmasın aynı anda döndünüzNuranka banlanmış bir miktar üzüldüm
EloraViolet @Clemencia @dogadostupanda @accessdenied Z zxshermine @Artemissisipi
Seni çok özledimmm iyiki geldin![]()
burhan yokken kocayı bana ayarlayın diyen bendim sanıyorum ki
![]()
Yok zaten sen der misin Begümcüğüm tövbeee sanıyorum ki ben dedim
Asla demem. Aslaaaa.. Burhanı 100 koca adayına değişmem.
Teee haftalar önce yorum yaptığım konu yüzünden banlanmışım ben şok ben ban.
Amiiin ya 10 gün oldu sanırsın kk ya darbe yapacaktı naptı bu kadar anlamış değilim
ya cok uzun sürdü banı
Amiiin ya 10 gün oldu sanırsın kk ya darbe yapacaktı naptı bu kadar anlamış değilim![]()
ya cok uzun sürdü banı![]()
Nişanlısı evinde kalmasını ısrar eden babalı konu vardı ya onda şikayet edilmişim galiba vizyonsuz dediğim için. Kimin yaptığını biliyorum ben de onu şikayet ettim hshshHangi konu ve mesajınmış acaba. Konuyu yeni görüp, okuyan bir üye bildirim yapmıştır.
Sonsuza kadar ucmamıştır inşallah 10 günlük banda hiç görmemiştimya cok uzun sürdü banı![]()
Yaa daha dk 1 gol 1Nişanlısı evinde kalmasını ısrar eden babalı konu vardı ya onda şikayet edilmişim galiba vizyonsuz dediğim için. Kimin yaptığını biliyorum ben de onu şikayet ettim hshsh