- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.856
- 123
Nişanlısı evinde kalmasını ısrar eden babalı konu vardı ya onda şikayet edilmişim galiba vizyonsuz dediğim için. Kimin yaptığını biliyorum ben de onu şikayet ettim hshsh
Merak etme intikamını alacağız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlısı evinde kalmasını ısrar eden babalı konu vardı ya onda şikayet edilmişim galiba vizyonsuz dediğim için. Kimin yaptığını biliyorum ben de onu şikayet ettim hshsh
Yok zaten sen der misin Begümcüğüm tövbeee sanıyorum ki ben dedim![]()
Kendini yalnız hissetme minnoşum ya. Benimde kocam var ama el öpüp harçlık alacağım bir kocam yokMoralimi daha da bozma sevgili ffestinalente.Yarın bayram, ve benim elini öpüp harçlık alacağım bir kocam yok. Bu bayramda yalnızım.
Kendini yalnız hissetme minnoşum ya. Benimde kocam var ama el öpüp harçlık alacağım bir kocam yokannemle babam yetiyor
![]()
JdjshshAşko, bence sen kocanın kredi kartından kendine bayramlık al, sana kocanın bayram hediyesi olsun. Ben evli olsam kocam adına kendime bir sürü hediye aldırırdım.
Jdjshsh
Zaten alıyor kocam sağolsun gerek kalmıyor bebiş. O almadıktan sonra ne anladım o işten
Nasıl yani, evlenince kocamız bize hediyeler mi alıyorçok güzel bir şey bu evlilik.
Kiz döndün mü sabit kalamayan BurhanbxhxhxhDemişler Burhan öldü efsane geri döndü.Queen Teyze
chemist0
EloraViolet @Clemencia
dogadostupanda
accessdenied Z zxshermine @Artemissisipi
Kim kiz o, söyle cikista tenhada kistirip sacini yolalimBeni sevmeyen biri şikayet ettiyse demek.
Hoşgeldin bebeğimmmDemişler Burhan öldü efsane geri döndü.Queen Teyze
chemist0
EloraViolet @Clemencia
dogadostupanda
Demişler Burhan öldü efsane geri döndü.Queen Teyze
chemist0
EloraViolet @Clemencia
dogadostupanda
Sonsuza kadar ucmamıştır inşallah 10 günlük banda hiç görmemiştim![]()
Boşver bebişimm elini yorduğuna değmezKim kiz o, söyle cikista tenhada kistirip sacini yolalim
Herkeşler pro üye olmuş bir ben kaldım yaniMerhaba![]()
Merhaba![]()