- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Sen yamuk yaptın banaAyıp ulen hani beeenn ????![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yamuk yaptın banaAyıp ulen hani beeenn ????![]()
Kız ne yaptımSen yamuk yaptın bana
Sadece bekarlar diyip ne kadar evli varsa hepimizi etiketlemis ayol bxbxbxbxAyıp ulen hani beeenn ????![]()
Besbekar benim gibi gacıyı da unutmuş pes burhanSadece bekarlar diyip ne kadar evli varsa hepimizi etiketlemis ayol bxbxbxbx
Bekarım diyip evli çıkan ebemdiKız ne yaptım![]()
Ne yaptin kız BurhanaBesbekar benim gibi gacıyı da unutmuş pes burhan![]()
Nurankadir kiz o bxvwwhvwBekarım diyip evli çıkan ebemdi
Ben evlimiyimm ??? Kalktım koca arıyorum evin içindeBekarım diyip evli çıkan ebemdi
O sen değil mıydın kız yoksa rüya mı gördümBen evlimiyimm ??? Kalktım koca arıyorum evin içinde![]()
Yazlıkların arasında kaldırdım mı naptım![]()
Sevgili aldım pazardan iki gaymeye onu deyy zaarNe yaptin kız Burhana
Ay bi de iftira atiyo gelene gideneO sen değil mıydın kız yoksa rüya mı gördümevliler psikolojimi bozuyor help
Bir zamanlar öyleydim yiğen, Allah kurtardıO sen değil mıydın kız yoksa rüya mı gördümevliler psikolojimi bozuyor help
Evet ebenmis hhfhdhxhBekarım diyip evli çıkan ebemdi
Canlarım biliyorsunuz ki evliler giremez konum Google ihtar verdiği için kapandı. Sadece evliler değil, Google bile bizi çekemiyor. Çekemiyorsan anten tak Google diyor, çatlatmalara devam ediyoruz.Bayramda seyranda ne zaman evleneceksin diyen nenelere, canım bir anda oluyor inan ki diyen evlilere koskoca Google'da eklendi.
Burada bekarlığın güzel yanlarını konuşup evlileri gısgandıracağız.![]()
Bekarları ışıklı yola kabul etmiyorlar. Büyücüler konseyi de kutsal kase şövalyeleri de karşı bekarlığa.Artemissisipi su arkadasa bir ayar ceker misin lutfen. Yine kovulduk. Bunu isikli yola mi gotursek?
Ne bilsinler bekarlar ne bilir 18i artıyıGoogle, konu başlığını 18+ içeriklere benzettiği için; içerik kaldırma ihtarı geldi muhtemelen.
Google ne bilsin konu içeriğinin masumluğunu.
Gugilda kafayı yemisGoogle, konu başlığını 18+ içeriklere benzettiği için; içerik kaldırma ihtarı geldi muhtemelen.
Google ne bilsin konu içeriğinin masumluğunu.
Ne konusuyonuz kiz siz degisik degisikBekarları ışıklı yola kabul etmiyorlar. Büyücüler konseyi de kutsal kase şövalyeleri de karşı bekarlığa.
Ayrıca onlara google bile gereken ayarı çekmiş, ben sihirli küremi açamam bunun için.
Hemsehri hemsehriyi bağdatta mıydı kız o söz neydi?O benim hemşerim. ondan bişi demez