- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.006
- 528
Sen bi dur en acil bekar benim.Bak burhanı evlendirir beni evlendirmezseniz siteyi terk eder kızlarsoruyor'a giderim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bi dur en acil bekar benim.Bak burhanı evlendirir beni evlendirmezseniz siteyi terk eder kızlarsoruyor'a giderim
Burhan duaya bile çıktı sen naptın ancak peelingBak burhanı evlendirir beni evlendirmezseniz siteyi terk eder kızlarsoruyor'a giderim
Sohbet ediyoz.Ne konusuyonuz kiz siz degisik degisik![]()
Biri peeling biri duayla uğraşsın dursun anam ben bunlardan hızlıyım mezarda bile sevgili yaptımBurhan duaya bile çıktı sen naptın ancak peeling![]()
ay o konuyu açma hepimizin kellesini uçurdularBurhan duaya bile çıktı sen naptın ancak peeling![]()
Olaylı duaBurhan duaya bile çıktı sen naptın ancak peeling![]()
zorla tektaş taktılar diye konu açmasınal şu tektaşı burhan senin de hoşuna gidecekkk
Queenciğim sen yolunu her türlü bulursun, sana inancım tamBiri peeling biri duayla uğraşsın dursun anam ben bunlardan hızlıyım mezarda bile sevgili yaptım![]()
Evet ama foto cekmedik o gün ivrenc yağmur yaginca sıçana döndük, dur Paris'e gittigimiz günden atayim. Cibik bakin ama kaldircam hemen jxjxjxjEn son şato gezecektiniz; bize de foto atacaktınız. Güzel miydi bari şato ?
Hiç sorma burhan evlencek diye kendimi yaktım, yine değerimi bilmiyor yine bilmiyoray o konuyu açma hepimizin kellesini uçurdular![]()
Kendime bu kadar inanmıyorumQueenciğim sen yolunu her türlü bulursun, sana inancım tam![]()
Deyzem senden hızlısı mezarda dicem ama zaten öyle bir ihtimal yok.Biri peeling biri duayla uğraşsın dursun anam ben bunlardan hızlıyım mezarda bile sevgili yaptım![]()
Yav kesin sen de vardın orada geçen yıl. Bir bulsam bakacağım adın var mı?Hogwarts dan mi geldin annem sen ?
Zirve tek kişilik yeğenimmDeyzem senden hızlısı mezarda dicem ama zaten öyle bir ihtimal yok.