- 22 Mayıs 2012
- 10.895
- 29.996
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Sonra meme neden sarkmıyorNe bilsinler bekarlar ne bilir 18i artıyı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra meme neden sarkmıyorNe bilsinler bekarlar ne bilir 18i artıyı
GurbetteHemsehri hemsehriyi bağdatta mıydı kız o söz neydi?![]()
Açılın ben bekarım
Hacı hacıyı Mekke'de hemşeri hemşeriyi Malatya'da bulur .Hemsehri hemsehriyi bağdatta mıydı kız o söz neydi?![]()
Ooo spoiler verdinSonra meme neden sarkmıyor![]()
Yoh daha nelerHacı hacıyı Mekke'de hemşeri hemşeriyi Malatya'da bulur .
Haketmiştin Burhancığım yakındır sen evlenirsin ben senden o enerjiyi alıyorum, evrene gece gündüz 7/24 mesaj veriyorsunOoo spoiler verdin
Haci haciyi mekkede deve deveyi tekkede diil miydi o be, gugila sorup geliimYoh daha neler![]()
Çıkan reklam bile çift halindeNeyse ben biraz aşk acısı çekip geliyorum![]()
Şuan küsüzNe kadar bekarsınız ?KK' da farklı medeni haller var malum. Medeni hal olarak "nişanlı evli" kategorisini unutmayalım.
Erkek arkadaşınız varsa; tamamen bekar sayılmazsınız bence.![]()
Kısmet bağlama yasak, konsey kararı var uyarı almadan atılıyorsun buyuculukten. Yakalanmadan yapabilirsen ne ala. Ama bu Fıstıklı burhan beni ispikler ivlinimidim ühühüüü diye aglayarak.Gizli guclerini kullanirsa gorursun der mi demez mi. Evlenmene bilem mani olur.Artemissisipi bu arkadas seni cok hafife almis.
Lenn napıyonuz yancezz anam cayır cayır öte dünyada yerinizi hazırlayımHaci haciyi mekkede deve deveyi tekkede diil miydi o be, gugila sorup geliim
etiketlediğin ilk iki kişi evli, mutlu, çocuklu yalnızDexter
accessdenied @dogadostupanda G gunces @Clemencia @Depresif Penguen @chemist0
Evlileri yanlışlıkla etiketlediysem derhal burayı terketsinler.
Malatyada insan mı kaldı? Zaten bir Malatyalı ile evermem seni.Doğru hemşeri ama hiç demiyo seni sunla tanıştırayım yazıklarım olsun
Ay hic alakasi bile yokmus vxvxvxv rezillik diz boyuHaci haciyi mekkede deve deveyi tekkede diil miydi o be, gugila sorup geliim
Hogwarts dan mi geldin annem sen ?Kısmet bağlama yasak, konsey kararı var uyarı almadan atılıyorsun buyuculukten. Yakalanmadan yapabilirsen ne ala. Ama bu Fıstıklı burhan beni ispikler ivlinimidim ühühüüü diye aglayarak.
Bak burhanı evlendirir beni evlendirmezseniz siteyi terk eder kızlarsoruyor'a giderimMalatyada insan mı kaldı? Zaten bir Malatyalı ile evermem seni.
Param varsa suc benim mi![]()