Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi ütopya da yaşıyosun annem senÖyle demeyelim ya böyle biricik tatlış bir kocişkom olmasın mı. Beni gezmelere götürsün getirsin sırtında taşısın.
Hangi ütopya da yaşıyosun annem sen![]()
N Nickyokkk , @Artemissisipi ,dogadostupanda ,
chemist0 ,
Queen Teyze , @ffestinalente , Z zxshermine
Güzeller naptınız bayramda, koçişkosu olanlar kocalarından harçlıklarını aldılar mı bakalımmm![]()
Youtube'da adil yıldırım diye bir adam var ilişki uzmanı onun videolarınu izlemeye başladım. Not alıyorum izlerken. Koca düşürcem öyle.
Tünelin ucundan çıktım pok dolu illaa görcem diyorsan sen bilinŞuraya iki güzel hayalimizi yazıyoruz, hemen kolumdan çekip alıyorsunuz hayallerimden.![]()
Kocadan hayir mi gelir be güzelim![]()
Ay kim bu Adil yıldırım diye bakayım dedim tahmin ettiğim kişiymişAdamın videolarını izlerken; kullandığın internete yazık.
Adam da ilişki uzmanı filan değil. Öyle bir meslek tanımı ve etiketi de yok zaten.
A.dil Yıl.dırım, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur.
Milano Teknik Üniversitesi'nde Uluslararası Pazarlama Bölümü'nde Yüksek Lisans yapmıştır.
Bu adamın "ilişki terapisti" gibi kanal kanal gezmesi de , insanların birbirine onun videolarını izlemesini ve ondan akıl almasını önermesi de oldukça trajik.
Adamın videolarını izlerken; kullandığın internete yazık.
Adam da ilişki uzmanı filan değil. Öyle bir meslek tanımı ve etiketi de yok zaten.
A.dil Yıl.dırım, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur.
Milano Teknik Üniversitesi'nde Uluslararası Pazarlama Bölümü'nde Yüksek Lisans yapmıştır.
Bu adamın "ilişki terapisti" gibi kanal kanal gezmesi de , insanların birbirine onun videolarını izlemesini ve ondan akıl almasını önermesi de oldukça trajik.
Şerminim kotasız hafıza kartım kaybedeceği baştan belli olan işe yatırım yapmazKız öyle deme. Adamın kendi kliniği varmış. Sırf ilişkilerle ilgili taktik veriyor diye para ödüyorlarmış 30-40 dakika için. Biz burada bedavaya taktik veriyoruz. Biraz daha video izleyip, bir klinik açacağım. Seni de kasaya koyarız.
öyle deme. Öyle sağlıkçı koca bulmaya karar verdim yaşlanınca da ilgilenir benimle. Tansiyonumu ölçer, iğnemi yapar. Şehirdeki genç bekarların doktorların eczacıların listesini çıkarıp, kendimi hastayım diye önlerine atacağım. Belki bir tane düşürebilirim şöyle yakışıklı ponçik olanından.
Şerminim kotasız hafıza kartım kaybedeceği baştan belli olan işe yatırım yapmaz![]()
Ay kim bu Ad.il yıld.ırım diye bakayım dedim tahmin ettiğim kişiymişhep bir üç özellik sayan 4.ye aklı yetmeyen er kişisi
![]()

Begüm sen de iyice işsiz çıktın kanksmm adil yıldırım ne ya
Gene de bir maşallah atıyım ne olur ne olmazBoş vakitlerinde yabancı dil öğrenen, edebiyat okumaları yapan bir izlenim mi bıraktım da böyle şaşırdın.ne bekliyordun benden
Ayrıntıyı düşünmedim. Ama ebe de olabilir. Beni doğurtur.Yavrum saglikci ama hangi saglikci? Hemsire, doktor, ebe, tekniker, laborant... dua ederken ayrinti vermek lazim![]()
Arkadaş ortamında, bu adamın yaptığı muhabbeti yapanı sustururlar; millet bir de üstüne para verip, soru soruyor adama.
Şikayet sitesindeki, şikayetleri okuyun. Şu şikayet, olayı çok net açıklıyor aslında. Uygulama insanlara, otomatik yanıtlar gönderiyor gibi görünüyor.
1 soruya 180 tl, belki de daha fazla para veren insanlar varmış.![]()
Kız öyle deme. Adamın kendi kliniği varmış. Sırf ilişkilerle ilgili taktik veriyor diye para ödüyorlarmış 30-40 dakika için. Biz burada bedavaya taktik veriyoruz. Biraz daha video izleyip, bir klinik açacağım. Seni de kasaya koyarız.
Ayrıntıyı düşünmedim. Ama ebe de olabilir. Beni doğurtur.