• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Erkeğin cimrisi hic çekilmiyor. Birde ev islerine takintili olanı 😐 birisi vardi ya kocasi halilara terlikle basmasina kızıyordu 🤦‍♀️

Ev işlerini kendisi yapıyorsa sıkıntı olmaz. Yerleri silsin, çamaşır bulaşık tuvalet temizleme, yemek işi ne varsa halletsin ben havada yürürüm, şikayet etmem 😄

Gecen gun babaanneme zengin olmazsa tekrar evlenmem dedim. Sanki zenginler kapinda bekliyo da, zengin mi kaldi memlekette dedi, lafi agzima paketledi..halbuki zenginlik kriterim bi tane evinin ve arabasinin olmasiydi 🤣

Cidden bu ara artık yok hiç ev arabası olan, birikimi olan adam. erkekler eskisi gibi çalışmıyor artık. 😄

Ama şöyle havuzlu sitede evi olan arabası olan, bir tanede kirada evi olan birini bulsak fena olmaz.

Cidden bu ara artık yok hiç ev arabası olan, birikimi olan adam. erkekler eskisi gibi çalışmıyor artık. 😄

Ama şöyle havuzlu sitede evi olan arabası olan, bir tanede kirada evi olan birini bulsak fena olmaz.

Ekonomik durum bir yana bence şimdiki erkeklerin enerjisi yok.
Dedem tayinciydi, gumrukte calisiyordu. Her cuma aksami otobusle yola cikip yanimiza geliyordu. Pazar gunleri hepimizi yemege goturupz gezdirip, aksam tekrar otobusle dönüyordu. Adam bikere ah yorgunum demedi. Boyle cok ornek var etrafımda. Simdiki erkekler 45dk otobusle eve gelse yorgunum deyip kanepeden kalkmiyor 🤦‍♀️

Havuzlu siteyi kim kaybetmis biz bulalim be begumum

Mikrofiber mutfak bezleri var ya yeşil. Sarilari sevmiyorum ya koku yapiyo onlar. Temizlikte kullanıp atıyorum ben onları 2 kere kullanıp.. buraya da bisey yazmaya korkuyorum şu anda hdhdhdhd

Seni buraya alalim.
Şatonuz varsa sari bez kullanmıyorsunuz arkadaslar.
Biz o sari bezler kokmasin diye camasir suyuyla çitiliyoruz 😥

Arkadaş ortamında, bu adamın yaptığı muhabbeti yapanı sustururlar; millet bir de üstüne para verip, soru soruyor adama.

Şikayet sitesindeki, şikayetleri okuyun. Şu şikayet, olayı çok net açıklıyor aslında. Uygulama insanlara, otomatik yanıtlar gönderiyor gibi görünüyor.

1 soruya 180 tl, belki de daha fazla para veren insanlar varmış. :olamaz:
Birde uygulama mı yapmış, ticari zeka desen var 😅

Back
X