- 25 Temmuz 2013
- 13.404
- 54.821
- 798
Sen sıraya geç, önce Burhandı.Benimmmmmmmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen sıraya geç, önce Burhandı.Benimmmmmmmmm![]()
Sen sıraya geç, önce Burhandı.
Kız bütün milleti banlatti koca uğruna. Sen daha o aşamaya gelmedin.İsmimi burhanın ayakkabısının altına yazın bari
Acımasızlar bir kocayı çok görüyorsunuz bana
Dua topiginde konu açıp dua isteyen Begüm müydü?
Şimdi Begümcüüm ben ciddili kısmet duası konusu açmıştım. Sonra bazı arkadaşlar bunu geyik sanıp goygoy yaptılar kocişlerini anlatmaya başladılar. Ama
Kısmetini elinden almayayım diye beni çağırmamışsınız konuyaŞimdi Begümcüüm ben ciddili kısmet duası konusu açmıştım. Sonra bazı arkadaşlar bunu geyik sanıp goygoy yaptılar kocişlerini anlatmaya başladılar. AmaArtemissisipi benim köylüm olduğu için onu çağırmadım ki banlanmasın. Z zxshermine ise banlanacağımızı bildiği için izleyerek çayını kahvesini içti bizi izledi.
JdjdhdhjN Nickyokkk ,ffestinalente banlanacağım sizin yüzünüzden diğer konuda bana yazıp durmayın, konuyu trolledim diye ban yemek istemiyorum.
![]()
Jdjdhdhjsen ortaya at at ondan sonra bana yazmayın
Bebiş sen yakında evlenirsin hiç şüphem yok bakalım o zaman nasıl trolleyeceksin ortalığıBen atabilirim çünkü ben bekarım![]()
N Nickyokkk ,ffestinalente banlanacağım sizin yüzünüzden diğer konuda bana yazıp durmayın, konuyu trolledim diye ban yemek istemiyorum.
![]()
Öyle konular, öyle insanlar buluyor ki değil ünlem parantez içinde şaka yaptım dese de faydası olmaz. Tam duymak istediklerini ciddiyetle söylüyorİroni yaptığın mesajlarına, bir ünlem koy da; gerçek sanmasın insanlar.![]()
Kimse inanmaz burada koca buldum desemBebiş sen yakında evlenirsin hiç şüphem yok bakalım o zaman nasıl trolleyeceksin ortalığı![]()
İroni yaptığın mesajlarına, bir ünlem koy da; gerçek sanmasın insanlar.![]()
Öyle konular, öyle insanlar buluyor ki değil ünlem parantez içinde şaka yaptım dese de faydası olmaz. Tam duymak istediklerini ciddiyetle söylüyor![]()
Jsjshsj herhalde bir davetiye yollarsın bizde gelip 2 gerdan kırarız. O kadar çeyiz düzdük sanaKimse inanmaz burada koca buldum desem![]()
Öyle konular, öyle insanlar buluyor ki değil ünlem parantez içinde şaka yaptım dese de faydası olmaz. Tam duymak istediklerini ciddiyetle söylüyor![]()