ay evet o çok kötü ya böyle ayaklarını uzatmış eşin sana çilek yedirirken senin ona masaj yapman çok yorucu oluyoBak soyle bi kotu seyi var o da bana dio ki sen de bana yaparsin birazdan
patatesleri de etiketlemişKaşarlı havuçlu pırasayı bilemedim diye; insan zeytine kadar da etiketlemez yahu.Elin değmişken, çayları da etiketleseydin.
Zaten kendim istedim evlenmeyi onları üzememBoşanırsam babam kalp krizi geçirir zaten hasta.
Nasip olsun be şöyle entirakasız şeyler bizedeSeviyorum KVde de kahvaltı yapmayı
Herkes 1 evli yalanı söylesinZaten kendim istedim evlenmeyi onları üzemem
Vallaha sen kaşınıyonbekarlık sultanlık flxjdlhskjs
Bir Dexter yalanı söylüyorumbekarlık sultanlık flxjdlhskjs
Korunuyor mu yani? Bu Nuranka bizi yiyo olabilir mi ?
Ey anam eyy gözümüze soktun yaw şimdi gidip bir cafeye kahvaltı için para bayılamam
Hiç huyum değildir karıştırmak ama şeytan dürttü bir anda baktım TLF naTelefonisch karistirma huyum yoktur
bir tfb hayali söylüyorumBir Dexter yalanı söylüyorumkocam çok iyi nazar değer diye anlatmıyorum
Envanter çıkarmış kadın vbnvccvbBuyur sen sor; bakalım sen nasıl soracaksın ?Ya da tabaktakinin ne olduğunu biliyorsan; söyleyedebilirsin.
Bence karıştır erkeklere hiç bir zaman güvenmem. Bir anda ciddileştim hshsh konu erkek olunca.Telefonu karistirma huyum yoktur
Masa+ sandalyeyi de sormaz sanırımEnvanter çıkarmış kadın vbnvccvb
Kocam özünde iyi biridir ağzımı burnumu kirsa da seviyor biliyorum.Herkes 1 evli yalanı söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?