keşke hareket çekme emojisi olsaaaa
Burhancim oturuyodum herif geldi ayaklarimi kucagina cekti masaj yapiyo suan cok zevkli ya acacagaggaga
O da benim eltinin annesi. Çıkaramadım ne be bxbxbhxhx
Ey anam eyy gözümüze soktun yaw şimdi gidip bir cafeye kahvaltı için para bayılamam
Limona etiket koymayı unutmuşum inşallah sormazZ zxshermine sen inceleyedur attigina atcana pisman ettin calciyi
Valla billa diyorum ne uyumasi yaaaa saat daha 23 gece uzun sende oraya buraya sürünYalan bedava nasıl olsa . Ossura ossura uyusun sen bekarlara hava kas
Niye ben yılan mıyım prensesim prenses. İngilizcesini de söyleyeyim PrincessValla billa diyorum ne uyumasi yaaaa saat daha 23 gece uzun sende oraya buraya sürün
Etiket yaptığına yapacağına pişman olan Burhankaynanam başka şehirde, biz hazırlık yapmadık annemler bize geldi bişiler hazırladı oturup keyif yaptık ortalık da toplandı elimi sürmedimyayıla yayıla oturduğundan üst üste koyduğun çay bardaklarıyla 58 kişilik misafire servis yapmanın haberi var mı
ahahaha yani bi koca bulalım evlensin yoksa daha çok ağlayacakEtiket yaptığına yapacağına pişman olan Burhan
Bak soyle bi kotu seyi var o da bana dio ki sen de bana yaparsin birazdanNiye ben yılan mıyım prensesim prenses. İngilizcesini de söyleyeyim Princess
Dost var düşman(evli) var keşke özelden yazsaydınkaynanam başka şehirde, biz hazırlık yapmadık annemler bize geldi bişiler hazırladı oturup keyif yaptık ortalık da toplandı elimi sürmedimyayıla yayıla oturduğundan üst üste koyduğun çay bardaklarıyla 58 kişilik misafire servis yapmanın haberi var mı
Limon ve cayin nesi eksik ki yazilmadi ne kadar ayip hih.
Burası kişisel fantezi yeri oldu arkadaşların canı çekiyor hemen burayı terketBak soyle bi kotu seyi var o da bana dio ki sen de bana yaparsin birazdan
Seviyorum KVde de kahvaltı yapmayıEy anam eyy gözümüze soktun yaw şimdi gidip bir cafeye kahvaltı için para bayılamam
Onun şansına bdv kocası çıkar jajamsahahaha yani bi koca bulalım evlensin yoksa daha çok ağlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?