❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Bayramda onca misafir ağırlamış insansın. Ben sana inanıyorum; bir kafeye para bayılmadan, bu sofrayı kendin hazırlayabilirsin. Başarabilirsin Rocky, acı yok.
Kendime bile hizmet etmeye halim kalmadı şöyle armut piş ağzıma düş tarzı olursa mük olur

Masa+ sandalyeyi de sormaz sanırım
Valla Şermin bu. Masa örtüsünün gbtsini çıkarıp kaydını not etmiş bile olabilir şimdiye. 3 gün sonra da sana belgelerle gelir şu tarihte kayinvaldenin evinde kahvaltı ederken kullandığınız masa örtüsü aslında suça karışmış olup 3 kez alt komsunun tepesine silkelendigi tespit edilmistirbcbxhxhhx

Babam Kıraç'a aşık olduğumu öğrenince cdleri kırıp çöpe atmıştı. Öyle bir namus davası. Susamam, büyük kalp kirikliklarim var. Susturamayacaksınız.
Pepeye aşık oldum desen bende aynı etkiyi yaratırdin. Babanda niye öyle bi etki olmadı acaba bxbxbxbhx

Benim eve böyle baskın yapacak diye korkuyorum

Pepeye aşık oldum desen
Ne kadar da kötü bir insansın. Şurada ilk aşkımı paylaşmışım yaptığın şeye bak. Ay yok ilk aşkım o değildi. Evin bahçe duvarına oturup futbol oynamasını izlediğim biri vardı, şapka takardı, yüzünü bile göremezdim doğru dürüst. Tanımadığım bir ilk aşkım var.

Yas kaç gene 5 civarı mi? Bxhxhxhxh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…