- 25 Temmuz 2013
- 13.404
- 54.821
- 798
Gönül bu.Serdar Ortaçın en çirkin haline aşıkmışsın
Kendime bile hizmet etmeye halim kalmadıBayramda onca misafir ağırlamış insansın. Ben sana inanıyorum; bir kafeye para bayılmadan, bu sofrayı kendin hazırlayabilirsin.Başarabilirsin Rocky, acı yok.
Bunu burdan alin alin bunu burdannKahvaltı sofrasını fotoğraflarken, yiyecekleri soğutmadınız inşallah. Konuya da, "bizim kahvaltı vb" diye atınca; masaya da baktım haliyle.
Mustafa sandal garip danslarıyla gönlümüze taht kurmuştuGönül bu.Konmuş işte. Mustafa Sandal da o sıralar bu kız beni görmeli parçasıyla piyasalara akmıştı. Yaşlanıyorum yav.
Ergenligimde de Kıraç'a aşıktım. Bunu da ekle.Bitti bende ki bütün karizman. Bundan sonra Artemissisipi mi? Aaaa evet Serdar Ortaca aşıktı o bxbxhxhxh
Valla Şermin bu. Masa örtüsünün gbtsini çıkarıp kaydını not etmiş bile olabilir şimdiye. 3 gün sonra da sana belgelerle gelir şu tarihte kayinvaldenin evinde kahvaltı ederken kullandığınız masa örtüsü aslında suça karışmış olup 3 kez alt komsunun tepesine silkelendigi tespit edilmistirbcbxhxhhxMasa+ sandalyeyi de sormaz sanırım
Sus artık bdhdhshshhsErgenligimde de Kıraç'a aşıktım. Bunu da ekle.
Ay evet ya bunu çok kullaniyolarBoşanırsam babam kalp krizi geçirir zaten hasta.
Babam Kıraç'a aşık olduğumu öğrenince cdleri kırıp çöpe atmıştı. Öyle bir namus davası.Sus artık bdhdhshshhs
Bunu burdan alin alin bunu burdann
Pepeye aşık oldum desen bende aynı etkiyi yaratırdin. Babanda niye öyle bi etki olmadı acaba bxbxbxbhxBabam Kıraç'a aşık olduğumu öğrenince cdleri kırıp çöpe atmıştı. Öyle bir namus davası.Susamam, büyük kalp kirikliklarim var. Susturamayacaksınız.
Bitti bende ki bütün karizman. Bundan sonra Artemissisipi mi? Aaaa evet Serdar Ortaca aşıktı o bxbxhxhxh
Ben Gökhan Özen e aşıktımGönül bu.Konmuş işte. Mustafa Sandal da o sıralar bu kız beni görmeli parçasıyla piyasalara akmıştı. Yaşlanıyorum yav.
Benim eve böyle baskın yapacak diye korkuyorumValla Şermin bu. Masa örtüsünün gbtsini çıkarıp kaydını not etmiş bile olabilir şimdiye. 3 gün sonra da sana belgelerle gelir şu tarihte kayinvaldenin evinde kahvaltı ederken kullandığınız masa örtüsü aslında suça karışmış olup 3 kez alt komsunun tepesine silkelendigi tespit edilmistirbcbxhxhhx
Ay adım çıktı 9a inmez 8e. Koku yapmiyo mikrofiberler anliyo musunYeşil mikro fiber bezke kıyaslanınca; karizması sarsılmaz bence.
Ne kadar da kötü bir insansın. Şurada ilk aşkımı paylaşmışım yaptığın şeye bak. Ay yok ilk aşkım o değildi. Evin bahçe duvarına oturup futbol oynamasını izlediğim biri vardı, şapka takardı, yüzünü bile göremezdim doğru dürüst.Pepeye aşık oldum desen
Yas kaç gene 5 civarı mi? BxhxhxhxhNe kadar da kötü bir insansın. Şurada ilk aşkımı paylaşmışım yaptığın şeye bak. Ay yok ilk aşkım o değildi. Evin bahçe duvarına oturup futbol oynamasını izlediğim biri vardı, şapka takardı, yüzünü bile göremezdim doğru dürüst.Tanımadığım bir ilk aşkım var.
Çamaşır suyu verelim size biraz sakinlesin.Ay adım çıktı 9a inmez 8e. Koku yapmiyo mikrofiberler anliyo musunkoku benim kırmızı cizgim. bakteri barındırmıyor.koku yapmıyor alın beni burdanhdgdhdhhddh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?