Don kesme büyüsü konusu vardı onu okuyordumBurhan koca bulmaya gitti heralde
Geldi gene abidik gubidik bi icatlahdhdhhd
Tüm fakirlerde büyü var ozaman
Don kesme ne?
O neymiş be ne ise yarıyormuş? Donlari biriktirip ayri yıkıyoruz zatenDon kesme büyüsü konusu vardı onu okuyordum
Don büyüsü neymiş?Demiyor gidem de babama abime don alan gelem oowwwww böyö yopmoşloorrr
Biriktirip kesiyormuşsun. Sonra ipe serip sergiliyormuşsun kocan üç vakte kadar evine baglaniyormus.O neymiş be ne ise yarıyormuş? Donlari biriktirip ayri yıkıyoruz zaten
Len şimdi bunu okuyup inanır bdvdekilerBiriktirip kesiyormuşsun. Sonra ipe serip sergiliyormuşsun kocan üç vakte kadar evine baglaniyormus.
Ben burda kocamın donlarının kesip ipe dizip sergilesem sınırrdışı ederler bence beni bxbfjfjxjBiriktirip kesiyormuşsun. Sonra ipe serip sergiliyormuşsun kocan üç vakte kadar evine baglaniyormus.
Nolur acil kızlar konusu var gitte oku biraz genel kültürün olsunDon büyüsü neymiş?
Gidiyom beni beklemeyin geç gelirim bxbxbhxNolur acil kızlar konusu var gitte oku biraz genel kültürün olsun
Mune başkan erken geldi az zatenGidiyom beni beklemeyin geç gelirim bxbxbhx
Gerçek tabi. Hatda ve hatda kocanızın donunu kesip sizin donunuzun yarısına dikerseniz ve öyle giyerseniz adamın gözü sizden başkasını görmüyormuş.Len şimdi bunu okuyup inanır bdvdekiler
Telli Baba tarzı ağaca falanda bağlanıyordur
Evet gittiğim gibi geri döndüm, az goygoy yapcaz ya hemen Mune koş@Mune başkan erken geldi az zaten
Don kesme ne?
Evet ya, az eğleneydik.Mune başkan erken geldi az zaten
Ahahah adam gelir konu açar karım delirdi diyeGerçek tabi. Hatda ve hatda kocanızın donunu kesip sizin donunuzun yarısına dikerseniz ve öyle giyerseniz adamın gözü sizden başkasını görmüyormuş.
Bilmiyor gibi yaptım kızım. Yukarıda iki tane don bağlama taktiği verdim millete ohooo.Bunu bilmeyen de ne bileyim yeah. Iyi ki zamaninda sana inanip isikli yollara gelmemisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?