- 15 Şubat 2013
- 26.692
- En iyi cevaplar
- 1
- 104.736
- 798
Etek traşi yaparken jilet bırtmış inanman guzum. Ya da herifin garisi manyah. Çaktırmadan adamin donuna jilet takmis.. Bi bok yemeye kalkarsa diye önlem amaçlı xbxbbxbxGerçek tabi. Hatda ve hatda kocanızın donunu kesip sizin donunuzun yarısına dikerseniz ve öyle giyerseniz adamın gözü sizden başkasını görmüyormuş.
Çok uç tahminler bunlar. Mümkün değil. Bence adamın "makas eller" biriyle ilişkisi var.Etek traşi yaparken jilet bırtmış inanman guzum. Ya da herifin garisi manyah. Çaktırmadan adamin donuna jilet takmis.. Bi bok yemeye kalkarsa diye önlem amaçlı xbxbbxbx
Johnny Depp sanmıyorum yırtık donlu amcayla bi munasebet icersinde olsun hdhdbbdÇok uç tahminler bunlar. Mümkün değil. Bence adamın makas eller biriyle ilişkisi var.
Bilmiyor gibi yaptım kızım. Yukarıda iki tane don bağlama taktiği verdim millete ohooo.
Evet gercekten bi ara biri vardı evinde hep başka kadın donu çorabı buluyoduvov hem don baglama taktigi hem pro uye olmussun ya sen. Bir ara biri vardi hep baska donlar buluyordu o geldi aklima :)
Geriye tek seçenek kalıyor o zaman.Johnny Depp sanmıyorum yırtık donlu amcayla bi munasebet icersinde olsun hdhdbbd
Demiyor gidem de babama abime don alan gelem oowwwww böyö yopmoşloorrr
Evet gercekten bi ara biri vardı evinde hep başka kadın donu çorabı buluyoduasıl o korkunç story o harbiden
Kocası don giymeyen vardı hayrına bağış yapsın evde kalan donları onlaraDonların önü kesikmiş bir de. Büyü mü diye sorana kadar, adamlar gidip kendilerine don alsınlar da; teşhirci gibi dolaşmasınlar.
Hadım edilmiş bir aşk. Ya ne biçim çağrışımlar yapıyor beynim, üç ciltlik bir kitap vardı orta okulda okumuştum, Ann Chamberlin miydi yazarı yanlış hatırlamıyorsam, onlardan birinin adıydı bu.Donların önü kesikmiş bir de. Büyü mü diye sorana kadar, adamlar gidip kendilerine don alsınlar da; teşhirci gibi dolaşmasınlar.
vov hem don baglama taktigi hem pro uye olmussun ya sen. Bir ara biri vardi hep baska donlar buluyordu o geldi aklima :)
Evet gercekten bi ara biri vardı evinde hep başka kadın donu çorabı buluyoduasıl o korkunç story o harbiden
Psikolojiyi bilmem de bence goygoy olsun diye açmış konuyu ya. Donlarının önü kesilmiş ne? Arkayı niye kesmemişler? G.tüne niye yapmamışlar yaptıkları her neyse?Millette kafalar piril piril ya :) ben artik bir konuya inanmadan once 3 kere dusunuyorum. Bir ara biri konu acmisti esimi kaybettim diye nasil icim yanmisti konuya bakmamak icin direnmistim cunku o ara ben de kayip acisi ile basetmeye calisiyordum. Sonra dayanamayip konuya bir baktim fake konuymus. Sonra biri daha kardesimi kaybettim diye nasil sayfalarca yazdi yazdigi her cumle resmen insanin kalbini acitiyordu. En son sayfaya bir baktim yardim istiyor. Cok degisik psikolojide insanlar var. Don mevzusu da bence bu psikolojide olan biriydi.
Kocası don giymeyen vardı hayrına bağış yapsın evde kalan donları onlara
Yaz kış farketmeden.Kocasi kulotlu corap giyen bile vardi :)
Hadım edilmiş bir aşk. Ya ne biçim çağrışımlar yapıyor beynim, üç ciltlik bir kitap vardı orta okulda okumuştum, Ann Chamberlin miydi yazarı yanlış hatırlamıyorsam, onlardan birinin adıydı bu.
Muhtesemsiniz Hanımefendi.Ann Chamberlin' in yazdığı Safiye Sultan üçlemesinin ilk kitabının adıydı; doğru hatırlıyorsun.
Midemi buraya bırakıp uyumaya gidiyorumKocasi kulotlu corap giyen bile vardi :)
Millette kafalar piril piril ya :) ben artik bir konuya inanmadan once 3 kere dusunuyorum. Bir ara biri konu acmisti esimi kaybettim diye nasil icim yanmisti konuya bakmamak icin direnmistim cunku o ara ben de kayip acisi ile basetmeye calisiyordum. Sonra dayanamayip konuya bir baktim fake konuymus. Sonra biri daha kardesimi kaybettim diye nasil sayfalarca yazdi yazdigi her cumle resmen insanin kalbini acitiyordu. En son sayfaya bir baktim yardim istiyor. Cok degisik psikolojide insanlar var. Don mevzusu da bence bu psikolojide olan biriydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?