❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Gerçek tabi. Hatda ve hatda kocanızın donunu kesip sizin donunuzun yarısına dikerseniz ve öyle giyerseniz adamın gözü sizden başkasını görmüyormuş.
Etek traşi yaparken jilet bırtmış inanman guzum. Ya da herifin garisi manyah. Çaktırmadan adamin donuna jilet takmis.. Bi bok yemeye kalkarsa diye önlem amaçlı xbxbbxbx

Etek traşi yaparken jilet bırtmış inanman guzum. Ya da herifin garisi manyah. Çaktırmadan adamin donuna jilet takmis.. Bi bok yemeye kalkarsa diye önlem amaçlı xbxbbxbx
Çok uç tahminler bunlar. Mümkün değil. Bence adamın "makas eller" biriyle ilişkisi var.

Evet gercekten bi ara biri vardı evinde hep başka kadın donu çorabı buluyodu asıl o korkunç story o harbiden

Millette kafalar piril piril ya :) ben artik bir konuya inanmadan once 3 kere dusunuyorum. Bir ara biri konu acmisti esimi kaybettim diye nasil icim yanmisti konuya bakmamak icin direnmistim cunku o ara ben de kayip acisi ile basetmeye calisiyordum. Sonra dayanamayip konuya bir baktim fake konuymus. Sonra biri daha kardesimi kaybettim diye nasil sayfalarca yazdi yazdigi her cumle resmen insanin kalbini acitiyordu. En son sayfaya bir baktim yardim istiyor. Cok degisik psikolojide insanlar var. Don mevzusu da bence bu psikolojide olan biriydi.

Donların önü kesikmiş bir de. Büyü mü diye sorana kadar, adamlar gidip kendilerine don alsınlar da; teşhirci gibi dolaşmasınlar.
Kocası don giymeyen vardı hayrına bağış yapsın evde kalan donları onlara

Donların önü kesikmiş bir de. Büyü mü diye sorana kadar, adamlar gidip kendilerine don alsınlar da; teşhirci gibi dolaşmasınlar.
Hadım edilmiş bir aşk. Ya ne biçim çağrışımlar yapıyor beynim, üç ciltlik bir kitap vardı orta okulda okumuştum, Ann Chamberlin miydi yazarı yanlış hatırlamıyorsam, onlardan birinin adıydı bu.

vov hem don baglama taktigi hem pro uye olmussun ya sen. Bir ara biri vardi hep baska donlar buluyordu o geldi aklima :)

Evet gercekten bi ara biri vardı evinde hep başka kadın donu çorabı buluyodu asıl o korkunç story o harbiden

Konu açmayı sevdiği kadar, cevap vermeyi sevmeyen bir üyeydi. Sayfalar sonra sorulara: " Ay benimmiş,çıkarıp koymuşum oraya; unutmuşum. Görümcem çocuğu sevmeye gelmiş; bonesi biz de kalmış. vb" gibi yanıtlar veriyordu.

Psikolojiyi bilmem de bence goygoy olsun diye açmış konuyu ya. Donlarının önü kesilmiş ne? Arkayı niye kesmemişler? G.tüne niye yapmamışlar yaptıkları her neyse?

Ann Chamberlin' in yazdığı Safiye Sultan üçlemesinin ilk kitabının adıydı; doğru hatırlıyorsun.

Sonu üzücü değil; bir yalan hikayesi, üzülmeden okuyabilirsiniz.

Kadının biri, evli adamdan dünyaya gelen çocuğuna kimlik çıkartmak için Tv'ye çıkmıştı.

Kadına soruyorlar haliyle: adamın evli olduğunu biliyor muydun; kendini sana bekar olarak tanıtarak, seni kandırdı mı vs. Kadın adamın evli olduğunu bilerek ve isteyerek; adamla ilişki yaşamış. Adam hamileliği duyunca sonlandırılmasını istemiş. Stüdyodaki seyirciler tepki gösterdi; peki neden bencil isteklerinle çocuğuna bu durumu yaşatmayı seçtin vb diye.

Kadın ağlamaya başladı. Ben ilk evliliğimden olan 2 çocuğumu kaybettim; çocuk sahibi olmak istedim dedi.

Kayıp kelimesini duyunca, herkes baş sağlığı diledi; kadın da hiç sesini çıkarmadı.

İhbar geldi herhalde. Sunucu nasıl kaybettiniz çocuklarınızı: kaza mı, hastalık mı ? diye sordu.

Meğer çocuklar hayatta ve iyilermiş. Kadın velayeti kaybetmiş. Çocuklar da anneleriyle görüşmek istemiyormuş.

Onu bunu boşverin de "sadece bekarlar"ı "goygoyu yarıda kalanlar"a cevirdik. Burhan da bizim donlarımızı kesmez umarım.

Tek konudan devam edelim dedim ben N Nickyokkk 'ye. Bunu, o istedi. 50 konu arasında dönmekten; beynimiz döndü. Otursun okusun; besbekar insan, işi ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…