Puauyaa bi de bize mat burhana isildiyo dedi ya
Calissin köleçok çalıştırıyorlarmış o ışıldamayacakta ben mi ışıldıycam
ayak mı kaydırmaya çalışıyor oralarda
E ne yapsın kışın hava soğuk oluyordu dfkljgddflgkjdfklKocasi kulotlu corap giyen bile vardi :)
banlanmaya yemin etmiş gibisinchemist0 dogadostupanda Artemissisipi Z zxshermine Katibin Ruhu Clemencia Dexter ffestinalente mybiglove C Calcifer Lizan siz benle dalga geçin siz beni bekar diye ezikleyin bakın beni Medyum sananlar bile var. Medyum Burhan
Bu benim malukulliiiiiii değil mi yachemist0 dogadostupanda Artemissisipi Z zxshermine Katibin Ruhu Clemencia Dexter ffestinalente mybiglove C Calcifer Lizan siz benle dalga geçin siz beni bekar diye ezikleyin bakın beni Medyum sananlar bile var. Medyum Burhan
chemist0 dogadostupanda Artemissisipi Z zxshermine Katibin Ruhu Clemencia Dexter ffestinalente mybiglove C Calcifer Lizan siz benle dalga geçin siz beni bekar diye ezikleyin bakın beni Medyum sananlar bile var. Medyum Burhan
Bu işte çok para var diyollaaa şerminBekar, bekarı niye eziklesin ?
Bu işte çok para var diyollaaa zxshermine
ben burhanın yerinde olsam hesabı kapatır giderdim şu anBir sürü iş için "çok para var diyorlar", o mesleklere girenlere de; sonra başka bir şey diyorlar.
"Çok para var" denen her işe de koşulmaz.
chemist0 dogadostupanda Artemissisipi Z zxshermine Katibin Ruhu Clemencia Dexter ffestinalente mybiglove C Calcifer Lizan G gunces siz benle dalga geçin siz beni bekar diye ezikleyin bakın beni Medyum sananlar bile var. Medyum Burhan
Gitsem lokma döktürecek gibisinben burhanın yerinde olsam hesabı kapatır giderdim şu an
Jdjdhdh bebişim son saatlerinin tadını çıkart, o konu senin bu konu benim gez dur, yorumlar yapchemist0 dogadostupanda Artemissisipi Z zxshermine Katibin Ruhu Clemencia Dexter ffestinalente mybiglove C Calcifer Lizan G gunces siz benle dalga geçin siz beni bekar diye ezikleyin bakın beni Medyum sananlar bile var. Medyum Burhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?