- 25 Temmuz 2013
- 13.404
- 54.820
- 798
Karışmayın hemşerime. Onu sadece ben gömebilirim.ben burhanın yerinde olsam hesabı kapatır giderdim şu an
chemist0 dogadostupanda Artemissisipi @zxshermine @Katibin Ruhu @Clemencia Dexter ffestinalente @mybiglove @Calcifer @Lizan @gunces siz benle dalga geçin siz beni bekar diye ezikleyin bakın beni Medyum sananlar bile var. Medyum Burhan
Yeni konu açmışsın görmemişim bebeğim, beni yine etiketlememişsin banlanmayim diye.chemist0 dogadostupanda Artemissisipi @zxshermine [USER UNSEre=993888]@Katibin Ruhu[/USER] @Clemencia Dexter ffestinalente @mybiglove @Calcifer @Lizan @gunces siz benle dalga geçin siz beni bekar diye ezikleyin bakın beni Medyum sananlar bile var. Medyum Burhan
Jdjdjdh sınavına çalışcak herhalde burhan ban yesem de kurtulsam derdindeBan yemek icin tüm tuşlara ayni anda bastigini düşünüyorum artik
Jdjdjdh sınavına çalışcak herhalde burhan ban yesem de kurtulsam derdindehayır kendisi yesin de başkalarının da başını yakacak
Anca beraber kanca beraber diye de düşünüyor olabilirKendisi gidip biz kalinca annesinden ceza yiyen, camdan diger cocuklarin oyununu izleyen cocuk gibi boynu bükük kaliyor sanirim
Yazsana profiline medyum burhan diye, ücret ne kadar?chemist0 dogadostupanda Artemissisipi @zxshermine @Katibin Ruhu @Clemencia Dexter ffestinalente @mybiglove @Calcifer @Lizan @gunces siz benle dalga geçin siz beni bekar diye ezikleyin bakın beni Medyum sananlar bile var. Medyum Burhan
Sana beleşYazsana profiline medyum burhan diye, ücret ne kadar?
Medyum kendini muncuklarla korumaya calısıyorduuuchemist0 dogadostupanda Artemissisipi @zxshermine @Katibin Ruhu @Clemencia Dexter ffestinalente @mybiglove @Calcifer @Lizan @gunces siz benle dalga geçin siz beni bekar diye ezikleyin bakın beni Medyum sananlar bile var. Medyum Burhan
altın kaplatıp vitrine koyucam
İnanırımmaltın kaplatıp vitrine koyucam
yok kaybetme ihtimalim var, kıskanma pis gelin adayıİnanırımmama kolye yaptrıp boynunada takabilirsn bence
Çerçeveletip evin girişine asmayı planlıyorum bende. Evlenirken de gelin hanıma takdim ederim
Gelin hanım iyk miyk derse oğluşumu fişfikleyeceğimi söylememe gerek yoktur umarımÇerçeveletip evin girişine asmayı planlıyorum bende. Evlenirken de gelin hanıma takdim ederim
Çerceveye nazar muncuguda koyÇerçeveletip evin girişine asmayı planlıyorum bende. Evlenirken de gelin hanıma takdim ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?