❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Evli barklı, çocuklu kadınsınız; benden daha iyi bilirsiniz tabii de, yine de her anlatılana inanmayın derim.

Şehir efsaneleri de böyle çıkmış. Fıkraları, gerçek olay diye anlatanlar bile var.
Jdjshjsjsj
Yapar mı yapar ne cins insanlar var bilemiyorum ki. Ben herşey mümküncü bir insanım. Ama yaptıysa gerçekten rezillik iyy..

Evli barklı, çocuklu kadınsınız; benden daha iyi bilirsiniz tabii de, yine de her anlatılana inanmayın derim.

Şehir efsaneleri de böyle çıkmış. Fıkraları, gerçek olay diye anlatanlar bile var.
valla özellikle böyle yapanlar var, bi yerde duymuştum doğruluğundan zerre şüphe etmedim, göğsündeki piercing artık nasıl öğrenmişse kaynanaya dert olmuş nasıl emzireceksin deyince oğlun bi sorun yaşamıyo demiş kadın

Sesli güldüm

Sen de evli, barklı kadınsın; benden daha iyi bilirsin tabii de, o da şehir efsanesi.

Forum siteleri ve sosyal medya siteleri aracılığıyla yayılan bir hikâye o. Aynı hikayenin görümceli ve eltili anlatımları da mevcut. Memedeki piercingi, onlar ( elti, görümce, kaynana...) nasıl görmüş üzerine; sayfalarca geyik yapılmıştı hatta paylaşımların altında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…