- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.856
- 123
Gelin hanım iyk miyk derse oğluşumu fişfikleyeceğimi söylememe gerek yoktur umarım
24 haftalık, hamileyim.Kız senin oğlun mu var kaç yaşında
24 haftalık, hamileyim.
Teşekkür ederim canım. Aslında beddua almasam iyi olcak ama edenlere bakıyorum sonra neyse diyorumYaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
inşallah seni de kıskanırlar fljdlshTeşekkür ederim canım. Aslında beddua almasam iyi olcak ama edenlere bakıyorum sonra neyse diyorum
benim arkadaşımın kaynanası saklamış ve nişanlıyken kıza duruyor hala istersen sana veririm demiş
Benim arkadaş da hazır cevap ay yok anne canlısı varken ölüsünü napıyım demiş kadına
O geldi aklıma okuyunca
JdjshjsjsjEvli barklı, çocuklu kadınsınız; benden daha iyi bilirsiniz tabii de, yine de her anlatılana inanmayın derim.
Şehir efsaneleri de böyle çıkmış. Fıkraları, gerçek olay diye anlatanlar bile var.
Konuyu gördümde öyle aklıma hemen ikiniz geldiniz
Kskshsj eyvahlar olsunKonuyu gördümde öyle aklıma hemen ikiniz geldinizbülükle ilgili ne okusam artk aklıma siz geleceksnz zıçtınız
Yavv bırah daha ana olacagın ortaya cıktgnda kaynana oluverdin hemen.. sana güncellemeler önceden geliyoKskshsj eyvahlar olsun
Ben doğumuma son 1 ay kala disipline olmayı planlıyorum
Yavv bırah daha ana olacagın ortaya cıktgnda kaynana oluverdin hemen.. sana güncellemeler önceden geliyo
İstemiyosuuunnnTamam işte analıkta 1 ay öncesinden yüklenir bebişim niye hevesimi kırıyosundisipline olmak istiyorum
Kdjhsjsjs börek arkadaşlığı böyle birşey işte nasılda tanımışsın beniİstemiyosuuunnn
valla özellikle böyle yapanlar var, bi yerde duymuştum doğruluğundan zerre şüphe etmedim, göğsündeki piercing artık nasıl öğrenmişse kaynanaya dert olmuş nasıl emzireceksin deyince oğlun bi sorun yaşamıyo demiş kadınEvli barklı, çocuklu kadınsınız; benden daha iyi bilirsiniz tabii de, yine de her anlatılana inanmayın derim.
Şehir efsaneleri de böyle çıkmış. Fıkraları, gerçek olay diye anlatanlar bile var.
Sesli güldümvalla özellikle böyle yapanlar var, bi yerde duymuştum doğruluğundan zerre şüphe etmedim, göğsündeki piercing artık nasıl öğrenmişse kaynanaya dert olmuş nasıl emzireceksin deyince oğlun bi sorun yaşamıyo demiş kadın
Yav ben yne mutfaga gider yapmaaaKdjhsjsjs börek arkadaşlığı böyle birşey işte nasılda tanımışsın beni
valla özellikle böyle yapanlar var, bi yerde duymuştum doğruluğundan zerre şüphe etmedim, göğsündeki piercing artık nasıl öğrenmişse kaynanaya dert olmuş nasıl emzireceksin deyince oğlun bi sorun yaşamıyo demiş kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?