- 22 Mayıs 2012
- 11.045
- 30.677
- 798
Queen sana ev açıyom ya sen artık besbekar değilsin kendine gelÜzülmüyoruz ya ağlıyoruz sizin için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Queen sana ev açıyom ya sen artık besbekar değilsin kendine gelÜzülmüyoruz ya ağlıyoruz sizin için![]()
ben de gördümGörenlere sor kız aaa senden güzelimdir![]()
Ben bekarken bende sinir olurdum evlilere şimdi ben sinir ediyorum insanlarıÜzülmüyoruz ya ağlıyoruz sizin için![]()
Koy da görelimben de gördümaccessdenied ve sen profil yapmıştınız
ama sen bei görmedin, görsen kocanı boşa beni al valla çocuğun da kabulüm dersin
![]()
Tam kankime yaraşır plan bayıldım@dogadostupanda kız kendimizi merak ettirip dmden foto atmak için herkesten para isteyelimsonra da nah fotosu atalım, nasılım
![]()
Geçen biri instadan yazmıstı ona attım ahahah adam allahtan erkek değilsn kim bilir ne atardın dedi@dogadostupanda kız kendimizi merak ettirip dmden foto atmak için herkesten para isteyelimsonra da nah fotosu atalım, nasılım
![]()
Aşkım sen yazmayınca ne bileyim kocanla uyumaya gittin sandımQueen sana ev açıyom ya sen artık besbekar değilsin kendine gel![]()
Sensiz olmaz, burhan bekarlığı övme ayağına koca arıyor burda. Uygun adaylar sendeBen grupta giremiyorum kızlar evli ve çocukluyum .
Elendim ben , siz devam edin![]()
hesabıma 200 tl atarsan dmden yollarımKoy da görelim![]()
Ahahah sende ne yasadgını tam anlamıyonOnu da yapmasakta olur bacım hevesli değiliz valla![]()
Aşkım sen yazmayınca ne bileyim kocanla uyumaya gittin sandım![]()
Vajinismus hastasıydm bacım olsun o kadarAhahah sende ne yasadgını tam anlamıyon![]()
Bekarken de kıskanmadım evlileri, evlendim bekarlığın kollarına zor attım kendimiBen bekarken bende sinir olurdum evlilere şimdi ben sinir ediyorum insanlarıallahim evlilik beni ne hale getirmiş
![]()
Evlilere niye sinir oluyodun yahuuBen bekarken bende sinir olurdum evlilere şimdi ben sinir ediyorum insanlarıallahim evlilik beni ne hale getirmiş
![]()
Yok kız ben kıskanırdım bana evde kalmış deyip durdular o kadar bekledim kova buldum catlasinlarBekarken de kıskanmadım evlileri, evlendim bekarlığın kollarına zor attım kendimi![]()
Yaaa ee nerden alıyorsun evi banagiderim canım daha erken. Hem oğluşta uyuyor rahatım
![]()
Kuzenim sevgilisinden ayrılmamış .Sensiz olmaz, burhan bekarlığı övme ayağına koca arıyor burda. Uygun adaylar sende![]()