- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.601
- 138
Aaaaaaa aaaaaaaaa teyzeydim az önce ben aaaaa laflara bakk aaaaaaaaSen kesin ankaradasın p.çlik yapıosn suan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaaa aaaaaaaaa teyzeydim az önce ben aaaaa laflara bakk aaaaaaaaSen kesin ankaradasın p.çlik yapıosn suan![]()
Yavrum akın tabi alemlere hız kesmeyin aman yaza bizim kervana katılırsınız mis gibii. Seninle bir olup bekarları çekiştirmek istiyorum artıkŞşşhffestinalente duymasın.
Yürü git laa bebee elimi öpeceksn o kaar yaş var aramızdaAaaaaaa aaaaaaaaa teyzeydim az önce ben aaaaa laflara bakk aaaaaaaa![]()
Ahahhaha sen kaç yaşındasınYürü git laa bebee elimi öpeceksn o kaar yaş var aramızda![]()
Jsjshhsjs bence de grubun %96sı evlietiketleme olum o zamanbiz gitsek kendi kendine konuşursun
![]()
Yok kiz hiç öyle bir insan degilim bagcilar otogara koy beni degnekci diye, aninda uyum saglarim, analarini bile aglatirim ertesi gune hxhxhxhVallahi zengin bakışı. Bu ne biçim şato; bizim köpek kulübesi bundan büyük der gibi bakmışsınız.![]()
Bebişim sence burhan bekar kalabilir miydi çabuk sıkılıyorum eskitip eskitip atıyorumYavrum akın tabi alemlere hız kesmeyin aman yaza bizim kervana katılırsınız mis gibii. Seninle bir olup bekarları çekiştirmek istiyorum artık
Urfa akıtmasını ilk kez duyuyorm benim ilk evliliğim saylanmaz bencebu kdr altın sektöründen bihaber olunmaz
Bana koca bulma caban gerçekten çok degerliydi çok teşekkür ederimJsjshhsjs bence de grubun %96sı evli
Harbiden kendinden baska evlenmemis yok burdq, herkes en az 1 koca görmüş hxhdhdhetiketleme olum o zamanbiz gitsek kendi kendine konuşursun
![]()
Burhanişko üzülme ama sanki tam tersi gibi hissediyorumBebişim sence burhan bekar kalabilir miydi çabuk sıkılıyorum eskitip eskitip atıyorum
İyi bir insanım burhan napayım tutamıyorum kendimiBana koca bulma caban gerçekten çok degerliydi çok teşekkür ederim![]()
Ahahaha kahkahama anam geldi senin koca gbi banada anlat diyip duruuuyoHarbiden kendinden baska evlenmemis yok burdq, herkes en az 1 koca görmüş hxhdhdh
Ay suratinda bi meymeneysizlik vat sanki Burhan, ondan koca bulamiyosun benceBana koca bulma caban gerçekten çok degerliydi çok teşekkür ederim![]()
Yaa niye kısıtlı hesaplarınız içerde gizli belgeler mi var agaa
Yiiioooo ben de evlenmedimHarbiden kendinden baska evlenmemis yok burdq, herkes en az 1 koca görmüş hxhdhdh
Bana uyar nasıl olsa bekarım atlar gelirim![]()

Ben de.Yiiioooo ben de evlenmedim![]()