- 22 Mayıs 2012
- 11.045
- 30.681
- 798
Canım sen hangi kk dasın aynı kk da mıyız emin olamadım. N yi, üstelik kocişli kayınvalideli N yi basıl bilmezsinKardeş ülke mi len ??? Çatlatmayın daa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen hangi kk dasın aynı kk da mıyız emin olamadım. N yi, üstelik kocişli kayınvalideli N yi basıl bilmezsinKardeş ülke mi len ??? Çatlatmayın daa![]()
Nasıl bilmezsin ayıp sanaKardeş ülke mi len ??? Çatlatmayın daa![]()
Kayınvalideler konusunda torum yapmama kararı aldım malum erkek anasıyım. Bence kayınvalideler her daim haklı. N haksızBide kendi kayınvalide olunca düşünün onuvayy o gelinin dAmadın canına
![]()
Sinir bozucu bir sakin tavrı var kızCIA ajanı tarafından söylendi artık biliyorum![]()
Sen doğur lohusalıgın falanda gecsin baslıcaz erkek analıgınada… smdi hormon mormon hoşgörüyoruzKayınvalideler konusunda torum yapmama kararı aldım malum erkek anasıyım. Bence kayınvalideler her daim haklı. N haksız![]()
Dexterden kurtulduk derken başımıza sen çıktınKayınvalideler konusunda torum yapmama kararı aldım malum erkek anasıyım. Bence kayınvalideler her daim haklı. N haksız![]()
Jsjshjs bende kendimi hoşgörüyorumSen doğur lohusalıgın falanda gecsin baslıcaz erkek analıgınada… smdi hormon mormon hoşgörüyoruz![]()
Ayy hepimizde aynı etkiyi yaratmış yaa cok garipKızsan kızamıyon sevsen sevemiyon garip bir şey.
Kankimi yine banlamışlar yaa çok üzgünümDexterden kurtulduk derken başımıza sen çıktın
Naısl ya cidden kızamıyor musunKızsan kızamıyon sevsen sevemiyon garip bir şey.
Sen yinede şimdilik imtiyazlarına güvenerek şansını coh zorlamasan mı acabaaaaaJsjshjs bende kendimi hoşgörüyorum
Öğrendiğimde ilk düşündüğüm kayınvalide olacağımdı. Neyse alıştım sayılır artık. Ama bence kayınvalideler haklı.![]()
Yoo sinirli bişi yazıyorum sakin cevap verince öyle kalıyorumNaısl ya cidden kızamıyor musun
Ya N nin kayınvalidesi olduğunu bir düşünsene haksız diyebilir misin kadınaSen yinede şimdilik imtiyazlarına güvenerek şansını coh zorlamasan mı acabaaaaa![]()
Senden şirret kaynana olur Allah şimdiden yardım etsin.Jsjshjs bende kendimi hoşgörüyorum
Öğrendiğimde ilk düşündüğüm kayınvalide olacağımdı. Neyse alıştım sayılır artık. Ama bence kayınvalideler haklı.![]()
Yaa alla sen şiakyet etme sakınOo yine üyeler hakkında konuşuluyor![]()
Ksjhsjs saçmalama benim gibi insan el üstünde tutarım yeterki kafasını kullansınSenden şirret kaynana olur Allah şimdiden yardım etsin.
Sanki n şikayet etmicekmiş gibi kandır kendiniYaa alla sen şiakyet etme sakın![]()