• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Ne kadar evli kalmislar? Cocuk var mi?
Cocuk icin muhatap oluyosa belki o yuzden adamin sinirleri bozuluyodr
Yooo 5-6 ay kadar falan çocukları yok kız. Zaten çocuklu biri olsa konuşmak istemezdim. Çünkü sürekli eski eşle muhatap oluyorsun. Yapabilirim sandım ama yapamadım. Herkes dengi dengine olmaliymis

Yooo 5-6 ay kadar falan çocukları yok kız. Zaten çocuklu biri olsa konuşmak istemezdim. Çünkü sürekli eski eşle muhatap oluyorsun. Yapabilirim sandım ama yapamadım. Herkes dengi dengine olmaliymis

Kesin bi nane yemistir adam. Kadinda bunu dehlemistir.
Kadinlara bak neler neler yasiyolar yine boşanmak istemiyolar. 5 ayda bosanmk icin ciddi sorun olmasi lazim. Zaten bosanma kelimesi dillendirilince aileler araya giriyor. Sorun ne, duzeltin deyip yapici olmaya calisiyolar

Kesin bi nane yemistir adam. Kadinda bunu dehlemistir.
Kadinlara bak neler neler yasiyolar yine boşanmak istemiyolar. 5 ayda bosanmk icin ciddi sorun olmasi lazim. Zaten bosanma kelimesi dillendirilince aileler araya giriyor. Sorun ne, duzeltin deyip yapici olmaya calisiyolar
Napmis biliyor musun kızı babasının evine götürüp kapıya bırakmış.

Davar desem ayip olur mu?
Davara karsi yani...
Esya mi ki bu kadin kapiya birakiliyor.
Kendini kurtardigina sevin.
Nafaka oduyo mu kadina
Hayır ödemiyor. Kadın demiş ki aldığın altınları ve eşyaları verirsen senle anlaşmalı boşanırız demiş.
Yani dediğine göre kadın sürekli buna köpek çekiyormuş bu da dayanamamış. Yarıyıl tatilinde babasigilin evine bırakıp gitmiş. Gidiş o gidiş. Kadın dön düzeltelim diye mesaj atmış bu istememiş. Falan fişman ne kadar doğru bilemem

Hayır ödemiyor. Kadın demiş ki aldığın altınları ve eşyaları verirsen senle anlaşmalı boşanırız demiş.
Yani dediğine göre kadın sürekli buna köpek çekiyormuş bu da dayanamamış. Yarıyıl tatilinde babasigilin evine bırakıp gitmiş. Gidiş o gidiş. Kadın dön düzeltelim diye mesaj atmış bu istememiş. Falan fişman ne kadar doğru bilemem

2 yıldır kendi icindeki meseleyi halledememis. Sana yarari olmazdı burhancim.
Taraflı anlatiyor olabilir olaylari

Detayların içinde boğuldum. Dedim en iyisi benim gibi Besbekar ile tanışmak görüşmek.

Bekar kadin daha once evlenmemis bir erkekle görüşmeli zaten.
Daha evvel evlenmis bir erkek, bekar kadinin heyecanina hevesine ayni olcude duyarlı olamayabilir.
bende bosanmis ve cocugu olan biriyle evlenmek istiyorum. Bidaha dogum yapamam. Ama cocukla bosanan hicbir erkege guvenmiyorum kk daki konulardan sonra

Bekar kadin daha once evlenmemis bir erkekle görüşmeli zaten.
Daha evvel evlenmis bir erkek, bekar kadinin heyecanina hevesine ayni olcude duyarlı olamayabilir.
bende bosanmis ve cocugu olan biriyle evlenmek istiyorum. Bidaha dogum yapamam. Ama cocukla bosanan hicbir erkege guvenmiyorum kk daki konulardan sonra
Ben burda erkolara düşman oldum. Burası buram buram kısır ve feminizm kokuyor. Bileziklerini şıngırdatan kadınlar da var o ayrı konu.

Back
X