- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.006
- 528
Sen görürsün bir hafta sonra buraya 6 tane Urfa akıtmasıyla gelmezsem bana Gaffur desinler.O bile video izliyomus biliyo musun ahhaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen görürsün bir hafta sonra buraya 6 tane Urfa akıtmasıyla gelmezsem bana Gaffur desinler.O bile video izliyomus biliyo musun ahhaha
Seslenince cevap vermiyor...İçine mi kaçıyor hshsh
Bi hafta sonra 6 tane akitmayla gelirsen bitanede ben takarim ajshahSen görürsün bir hafta sonra buraya 6 tane Urfa akıtmasıyla gelmezsem bana Gaffur desinler.
Hhh benmki kesin küscek ozmnBi sure sonra seyin ümidini kesiyor, küsüyor kuzucum![]()
Hhh benmki kesin küscek ozmn![]()
Yarın baslıyorum flört denemelerime biliyosunHala küsmediyse umit var demektir, azcik calistir da pas tutmasin![]()
Hani yarin isin vardi ahshaYarın baslıyorum flört denemelerime biliyosun![]()
Bundan sonra hergun gelir lafimi ortaya koyar giderim begenen alir begenmeyen bırakır gacar![]()
Napiyonuz bekarlar![]()
Oo kimse yok lafimi sokayim da gideyim
Bekarlar bigun toplanmis ve demis ki
Tursumuzu kursalar bidona sigmayizz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yarın gel taramalı tüfek olarak işe başlaBekarın hayatı mükellef bir kahvaltı, tatsız tutsuz bir öğle yemeği ve berbat bir akşam yemeğidir. Francis Bacon
Bize kocası yok derler
Kocasız visssBize kocası yok derler![]()
![]()
Namusu lekeletmemek icin evlenmem bile oh canıma minnetKocasız visss![]()
Koca ne ki zaten boş ver kocasızlık daha güzelNamusu lekeletmemek icin evlenmem bile oh canıma minnet![]()
Askim senin banın açılmış ekstra çenen de açılmışKoca ne ki zaten boş ver kocasızlık daha güzel![]()