- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.856
- 123
Bacım sende kaynana dırdırı çekecek göz var mı yaaa. Senin için rahat olsun![]()
Ne kaynanalar var beni çiğ çiğ yerler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım sende kaynana dırdırı çekecek göz var mı yaaa. Senin için rahat olsun![]()
Bekarlar listeye giriyor artıkdedim ya enerjiden midir nedir giren değişiyor
Yaaa bu hayat sana neden böyle çok acımasız davranmışşş yaaaEski kocam bile yok benim.![]()
Hee detayları hatrlamıyomNerde kız. Benim neden haberim yok.
Ay bir tane flörtümle ilgili konu açmıştım. Ama o sevgilim değildi hani anası daha yüzümü görmeden bana prensesim demişti. O hıyar çocuk bana "5 yıl evlilik düşinmüyorum" demişti yolun başında. Onla sevgili olamam. 5 yıla çürürüm ben çürür.
Yaaa bu hayat sana neden böyle çok acımasız davranmışşş yaaa![]()
Jdjhjh bence seni yicek kayınvalide anasının karnından doğmadı canım mümkün değil kendine haksızlık ediyorsun şuanNe kaynanalar var beni çiğ çiğ yerler![]()
Aynen bekarlığın güzel yanlarını konuşalım dedik meğer bekarlık canlarına tak etmişBekarlar listeye giriyor artıkdedim ya enerjiden midir nedir giren değişiyor
![]()
Len ne meraklısın evliliğe kirli don çorap toplamayaEvet yaaa bir nişan attığım bile olmadı
Hee detayları hatrlamıyom![]()
Yavrum siz kimlerle evlendiniz ya bildiğin dağ ayısı davranışları bunlarLen ne meraklısın evliliğe kirli don çorap toplamaya![]()
Ksjjj yok amaç oysa doğru yer değilAynen bekarlığın güzel yanlarını konuşalım dedik meğer bekarlık canlarına tak etmiş
Aynen bekarlığın güzel yanlarını konuşalım dedik meğer bekarlık canlarına tak etmiş
Çocuktan umutsuz olabilir .. sen fazla güzel oalbilirsin.. kadın fazla saf olabilir.. yne de kendine böyle bsey deme gencecik kızsın serefsizin biriyim de meselaOnun anası çok yılışıktı zaten. Instagramdan takip isteği de göndermişti. Belki *rosp*nun tekiyim, ne kendi kendine benle tanışmaya çalışıyordu anlamadım.
Yok canım Allah isteyene nasip etsin. Dertsiz başıma dert almayayımSenacım, parmaklarımız boş, evimizin direği yok, elma soyanımız yok, bizi soyan yok. Bunun neresi güzel annemmm. Sende koca ara biraz
Neden dert ki çok güzel tarafları da var aslındaYok canım Allah isteyene nasip etsin. Dertsiz başıma dert almayayım
Büyük sevaba girersin. Ateşe baca bunlara koca lazımKsjjj yok amaç oysa doğru yer değil1 aya hepsini evlendirmeyi planlıyoruz biz
![]()
Çocuktan umutsuz olabilir .. sen fazla güzel oalbilirsin.. kadın fazla saf olabilir.. yne de kendine böyle bsey deme gencecik kızsın serefsizin biriyim de meselacinsiyetçi küfretceksende
Sorumluluk almak istemeyen biri olarak söylüyorum. Benim için gerçekten büyük sıkıntı olurNeden dert ki çok güzel tarafları da var aslında
Yok canım Allah isteyene nasip etsin. Dertsiz başıma dert almayayım
Tıpi boyu kilosu mesleği fark ediyor muSen bilirsin. Sana gelen talipleri bana yönlendir o zaman.