• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Bana hava atamazsın bekarlıkla. 😂😂 Listeden çıkar beni bebeğim. Kaynanaymis, gorumceymis, eltiymis, kayinmis, didisinin didisiymis falan beni bunlarla vuramazsın mesela. Sende olmayan tek bir şey var bende o da koca. 😂 Kendisine aşık olduğum için onunla da vuramazsın.
Bak mesela @nuranka yı etiketle. 😂
Kız bende de yok bunlar gorumceymis eltiymis. Senden tek farkım herüfe gıcık kapmam bcbbxbcbc

Sen yorulma diyor değil mi? 😂
Burhan da sanıyor ki hepimiz bdvdeki kocalar gibi adamlarla evliyiz.
En iyisi Cinsellikte takilayım o zaman belki size hak veririm dicem de orda da Nuranka var. Omeeen Tanrımm

Olm bdv dekiler gibi kocam olsa manyak mıyım sabah akşam gelip gidip bosan diyim elin garilaruna , önce kendim bosanirim bfbfjxbxj
Bizler kıskanç ve muysuz kadınlar olduğumuz için boşan diyoruz unuttun mu? Kendimiz yapamadığımız için gelip millete yaptırmaya çalışıyoruz. 😂😂😂

Ben burhana hak veriyorum ya. Ben bekarken burayi bilseydim muhtemelen hic evlenemezdim. Herkesin ne hikmetse kocasi bir anda evlenince degisiyor, esinin ailesi korku filmi gibi falan insan evliligi bilmese gercekten korkar ve herhalde evlilik boyle bisi der. Burhaninki o hesap.

Aynen yeterince evde yapıyorsun bir de annemde mi yapacaksın diyor. Hatta benim anneme demiş ki ben kafasını dinlesin diye sana gelsin istiyorum lütfen karıma iş yaptırıp yorma 🤣

Back
X