❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Zor şeyler. Ama bu onun yolu, onu yapmalıydı. Ben hayata hep başıma gelen bu şey bana ne öğretti gözüyle bakıyorum. Belki alanını korumaya ihtiyacın vardı, belki hayatının iplerini eline almaya ihtiyacın vardı ya da hayal kırıklığına uğrattığın insanlar vardı ve onları anlaman gerekiyordu vs vs çoğaltılabilir. Travma durumu da zaten bunu düşünüp ve nedenini anladığında geçiyor bebişim. Geleceğe daha aydınlık bakılabiliyor. Herşey gönlündeki gibi olsun, çok isterim mutlu ol 🧿
Ben tam olarak hayatımın iplerimi elime almalıymısım kısmını gördüm mesela.. okdr dogru dedin ki😍
Mutluyum ya cok sükür ama askın sevme ve sevilmenin ihtiyaç oldugununda farknda oldugym için büyük konusmak istemiyorum🤓
İyi dileklerin içinde cooook teşekkür ederim

Ben tam olarak hayatımın iplerimi elime almalıymısım kısmını gördüm mesela.. okdr dogru dedin ki😍
Mutluyum ya cok sükür ama askın sevme ve sevilmenin ihtiyaç oldugununda farknda oldugym için büyük konusmak istemiyorum🤓
Bebişim senden o enerjiyi alıyorum zaten daha çok neden bilinmez ama ipler kısmı kritik gibi, birden çok güvenen birden çok soğuyan da bir yapın var gibi 😅

Doğru zamanda doğru kişiyle olan herşey çok güzel. İster evli olunsun ister sevgililik farketmez. Dediğin gibi temel ihtiyaç bunlar. Allahım herkese sevmeyi ve sevilmeyi nasip etsin 🧿

Bebişim senden o enerjiyi alıyorum zaten daha çok neden bilinmez ama ipler kısmı kritik gibi, birden çok güvenen birden çok soğuyan da bir yapın var gibi 😅

Doğru zamanda doğru kişiyle olan herşey çok güzel. İster evli olunsun ister sevgililik farketmez. Dediğin gibi temel ihtiyaç bunlar. Allahım herkese sevmeyi ve sevilmeyi nasip etsin 🧿
Nesin sen astrolog psikolog falan mı😱

kız valla erkek olsaydım bu chemisti tavlardım tam evinin kadını çocuklarının anası olacak tip 😍

Bende cok mutluydum aslnda.. ama işte aldatılmak farklı bsey ya bosverin😂 hep artk öyle olumsuzda değilim sadece güven konusunu umarım asabilirim henüz deneyimlemedim insallah yakın zamanda bi aşkoş bulurumda yazarım buralara😂😂😂
Ya bizimki de hiç bir şey yokken terkedildi. Tek celsede boşandılar bitti. Çocuk bir yıl eşim geri gelecek diye bekledi.

Aşk güzel şey be. Çok heyecanlı oluyor 😍

Back
X