- 16 Haziran 2011
- 16.135
- 70.496
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #1.881
Boş ver bencede evlenme hatayı bir kere yaparsan tecrübe olur ikincisi de bildiğin aptallık
Hiç. Mis gibi "el"imiz dururken, ne evliliği değil mi ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş ver bencede evlenme hatayı bir kere yaparsan tecrübe olur ikincisi de bildiğin aptallık
Ben tam olarak hayatımın iplerimi elime almalıymısım kısmını gördüm mesela.. okdr dogru dedin kiZor şeyler. Ama bu onun yolu, onu yapmalıydı. Ben hayata hep başıma gelen bu şey bana ne öğretti gözüyle bakıyorum. Belki alanını korumaya ihtiyacın vardı, belki hayatının iplerini eline almaya ihtiyacın vardı ya da hayal kırıklığına uğrattığın insanlar vardı ve onları anlaman gerekiyordu vs vs çoğaltılabilir. Travma durumu da zaten bunu düşünüp ve nedenini anladığında geçiyor bebişim. Geleceğe daha aydınlık bakılabiliyor. Herşey gönlündeki gibi olsun, çok isterim mutlu ol![]()
Olaya neden sadece cinsellik yönünden bakıyorsunuzHiç. Mis gibi "el"imiz dururken, ne evliliği değil mi ?![]()
![]()
Gönder kız sevaptır bxhxjjx
Sana burdan kısmet çıkmakoğlum evlilik güzel bir şey negatifi basma burda![]()
Bebişim senden o enerjiyi alıyorum zaten daha çok neden bilinmez ama ipler kısmı kritik gibi, birden çok güvenen birden çok soğuyan da bir yapın var gibiBen tam olarak hayatımın iplerimi elime almalıymısım kısmını gördüm mesela.. okdr dogru dedin ki
Mutluyum ya cok sükür ama askın sevme ve sevilmenin ihtiyaç oldugununda farknda oldugym için büyük konusmak istemiyorum![]()
Gönderiyorum valla kıyamıyorumGönder kız sevaptır bxhxjjx
neden bu kadar gerginsiniz? goygoy grubunda ne bu şiddet bu celalOlaya neden sadece cinsellik yönünden bakıyorsunuz
Ona değil Burhana kısmet lazım zatenSana burdan kısmet çıkmak
Nesin sen astrolog psikolog falan mıBebişim senden o enerjiyi alıyorum zaten daha çok neden bilinmez ama ipler kısmı kritik gibi, birden çok güvenen birden çok soğuyan da bir yapın var gibi
Doğru zamanda doğru kişiyle olan herşey çok güzel. İster evli olunsun ister sevgililik farketmez. Dediğin gibi temel ihtiyaç bunlar. Allahım herkese sevmeyi ve sevilmeyi nasip etsin![]()
Ne yönden baksak carlıyon ama sendeOlaya neden sadece cinsellik yönünden bakıyorsunuz
kız valla erkek olsaydım bu chemisti tavlardım tam evinin kadını çocuklarının anası olacak tipBebişim senden o enerjiyi alıyorum zaten daha çok neden bilinmez ama ipler kısmı kritik gibi, birden çok güvenen birden çok soğuyan da bir yapın var gibi
Doğru zamanda doğru kişiyle olan herşey çok güzel. İster evli olunsun ister sevgililik farketmez. Dediğin gibi temel ihtiyaç bunlar. Allahım herkese sevmeyi ve sevilmeyi nasip etsin![]()
Ya bizimki de hiç bir şey yokken terkedildi. Tek celsede boşandılar bitti. Çocuk bir yıl eşim geri gelecek diye bekledi.Bende cok mutluydum aslnda.. ama işte aldatılmak farklı bsey ya bosverinhep artk öyle olumsuzda değilim sadece güven konusunu umarım asabilirim henüz deneyimlemedim insallah yakın zamanda bi aşkoş bulurumda yazarım buralara
![]()
Ayrıca burdan bana bile kısmet çıktı. Organ mafyası miydi, beyaz kadın tüccarı miydi neydi gerçi orası biraz karışık bxbxhxhSana burdan kısmet çıkmak
Gergin değilim olmam için ortada bir sebep yok zaten.neden bu kadar gerginsiniz? goygoy grubunda ne bu şiddet bu celal
Allah sana akıl fikir versin fldjdkhsSana burdan kısmet çıkmak
Yalnız burası geyik topiği. Buraya göre fazla gergin ve resmi kalıyorsunuzOlaya neden sadece cinsellik yönünden bakıyorsunuz
ya ahahahahaha kim bilir neydiAyrıca burdan bana bile kısmet çıktı. Organ mafyası miydi, beyaz kadın tüccarı miydi neydi gerçi orası biraz karışık bxbxhxh
Burdan başka türlüsü çıkmaz zatenAyrıca burdan bana bile kısmet çıktı. Organ mafyası miydi, beyaz kadın tüccarı miydi neydi gerçi orası biraz karışık bxbxhxh
Jahahhaahjsjsjs hastasınNe yönden baksak carlıyon ama sende![]()