- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.201
Ben bilmiyorum ama kimseye bildiğimi belli etmedim jsksmsKız gecenin körü olmuş hala Esra Ali soruyorlar bana kadın bombayı bana attı gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilmiyorum ama kimseye bildiğimi belli etmedim jsksmsKız gecenin körü olmuş hala Esra Ali soruyorlar bana kadın bombayı bana attı gitti
At ben de.göreyimAyiksan anlatcam sana??
Ben de bilmiyorum kızzz tek bildiğim artık adım kırmızı yazıyopro üyeler dmden grup konuşması kurabiliyo nasıl kuruluyo bilmiyorum fakirim ben dkjsksh
Kızım hayır be kocamın telini aldım o kendine başka tel alınca. Alışamadım daha klavyenin otomatik düzeltmesini de kapatmadım. Haberi abuk subuk yazıp duruyorum 10 kere düzeltiyorum içime fenalık geldi günlerdirinandık ayık olduğuna![]()
Çakal CarlosBen bilmiyorum ama kimseye bildiğimi belli etmedim jsksms
WhatsApp grubu kur hepimizi siteden atsınlar lslsldlfKızzz nasıl topluyorumm ben sadece whatsapp grubu kurmayı biliyorum![]()
Birincisi aseksüelim ikincisi gergin olduğumu da nerden çıkardınızBi sevişsen rahatlayacan aslında. Gerginlik falan kalmayacak Pamuk gibi olacan.![]()
Ben kendi cahilliğime üzüldümoğlum niye üzgünüm atmışsınız gerçekten fakir değilimevde para sayma makinesi var, 5 tane usta çağırıyoruz hiçbiri birbiriyle karşılaşmıyo
![]()
Sen aslında pamuk gibisinBirincisi aseksüelim ikincisi gergin olduğumu da nerden çıkardınız
Numaralaşmak yasak mıWhatsApp grubu kur hepimizi siteden atsınlar lslsldlf
At ben de.göreyim
Anlat kız cogzel hikayeye sigaraya mi çıksam acabaAyiksan anlatcam sana??
sadece kadın olmak serbestNumaralaşmak yasak mı![]()
Anlat kız cogzel hikayeye sigaraya mi çıksam acaba
yav pro zenginlerden biri kursun öğrenin piiGrup kurarsak seninde gelmen lazim zaten. Guclerimizi birlestircez. Tam hatırlamıyorum![]()
Yok kız öyle bisey ben de vardi bi sürü insanın teli meli tüp bebeklerden alınmış.WhatsApp grubu kur hepimizi siteden atsınlar lslsldlf
Arkadaş olmak yasak sanırımsadece kadın olmak serbest![]()
oğlum niye üzgünüm atmışsınız gerçekten fakir değilimevde para sayma makinesi var, 5 tane usta çağırıyoruz hiçbiri birbiriyle karşılaşmıyo
![]()
cem yılmaz replikleri bunlar, inanma şerminFitre ve zekat gönderimleri için, IBAN atıyorum o zaman.![]()