- 22 Mayıs 2012
- 10.935
- 30.159
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.321
Neden evliler buna ihtiyaç duysun kiBuradan numaralaşıp whatsapp grubu kurmuşlardır. İşte bunlar hep “some evli problems” bekarım kimse beni gruplara çağırmıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden evliler buna ihtiyaç duysun kiBuradan numaralaşıp whatsapp grubu kurmuşlardır. İşte bunlar hep “some evli problems” bekarım kimse beni gruplara çağırmıyor![]()
yok burdan grup kurma muhabbetiydi, bizim tayfada kimse kimsenin adını bilmezken çat diye numara verecek göz yokBuradan numaralaşıp whatsapp grubu kurmuşlardır. İşte bunlar hep “some evli problems” bekarım kimse beni gruplara çağırmıyor![]()
burda bekar yok amaAy beni de alın beni de. Hem de besbekarımkocişkom yok sevgilişkom yok yuppiiii
![]()
Ay ne demek yok? Engelleyin beni topicten dermişim
Ay beni de alın beni de. Hem de besbekarımkocişkom yok sevgilişkom yok yuppiiii
![]()
begümü unutmuşsun ben de geçen unuttum, ona bi kısmet var galiba
Tamam şimdi bizi başbaşa bırakın
Oh oh yok mu arttıran? 7. Bekar aranıyor. İlanen duyurulurbegümü unutmuşsun ben de geçen unuttum, ona bi kısmet var galiba![]()
yavrum 3-5 kişisiniz harcarız siziTamam şimdi bizi başbaşa bırakın5’i 1 yerde altın bekarlar olarak takiliciiizz
![]()
Yok olayı yanlış anlamışsın . Yine de hayran kaldım cesaretineTamam şimdi bizi başbaşa bırakın5’i 1 yerde altın bekarlar olarak takiliciiizz
![]()
Numara vermek yasak ibo abi bu oyunlarla bana ban yedirtemezsin kurnaz evli seniiiiiYok olayı yanlış anlamışsın . Yine de hayran kaldım cesaretine
![]()
Numara vermek yasak ibo abi bu oyunlarla bana ban yedirtemezsin kurnaz evli seniiiii![]()
Tamam en evli sizsiniz ben ikna oldum vallaha
Tamam en evli sizsiniz ben ikna oldum vallaha
Ksjshshjsjs yok artık
Bi am acces yazdı sandım