- 16 Haziran 2011
- 16.130
- 70.478
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.381
Yaaa kimi ayarlicam sana yatiyon butun gun
Bütün gün yatmasa, birini ayarlayacaksın yani.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa kimi ayarlicam sana yatiyon butun gun
Her seyii yapar bana, kendinin de gorevi oldugu halde yine de teşekkür ederim, esek gibi yapcan demem, azicik akilli olucaz, ben tesekkur ettikce bi ayaklarimi yıkamadigi kaliyor.Koca mi aldın hizmetçi mi belli değil.Dankeşön
yaa kıyamam kız ben bu hayvanlara çok üzülüyorum hep görmeden eziliyolar bırak yesinler nolcak, mevsimle alakalıdır heralde
teşekkürler bir şey değilBitteschön ne demek alamancam bitti
Senden taktik almak gerek. Burdakiler eltiyle saç yoluyorHer seyii yapar bana, kendinin de gorevi oldugu halde yine de teşekkür ederim, esek gibi yapcan demem, azicik akilli olucaz, ben tesekkur ettikce bi ayaklarimi yıkamadigi kaliyor.
haha yok kız normalde de üzülüyorum kimse sevmiyo hep de üstlerine basıyolarDexter beybim sen hamilesin diye şuan salyangozlara üzüldün, hislendin mi annem![]()
![]()
aman ortancalarına yaOrtancami yiyeceğine zıkkım yesin mümkünsebi de bırak yesin diyo hdjxjxjdj
Her seyii yapar bana, kendinin de gorevi oldugu halde yine de teşekkür ederim, esek gibi yapcan demem, azicik akilli olucaz, ben tesekkur ettikce bi ayaklarimi yıkamadigi kaliyor.
Gormemek ne mümkün. Dana gibi hepsi. Yarın kremalı salyangoz yapayım Fransız usulü bari. Tiksiniyorum toplayamıyorum nası yiyecceksem hxhxjdhdjjdyaa kıyamam kız ben bu hayvanlara çok üzülüyorum hep görmeden eziliyolar bırak yesinler nolcak, mevsimle alakalıdır heralde
yaa pislikkk ağlarım bakGormemek ne mümkün. Dana gibi hepsi. Yarın kremalı salyangoz yapayım Fransız usulü bari. Tiksiniyorum toplayamıyorum nası yiyecceksem hxhxjdhdjjd
Wuw zehir gibisinteş
teşekkürler bir şey değilalamancaya gerek yok gibi burhan
![]()
Basamıyorum çok iğrençlerhshshhshdhhaha yok kız normalde de üzülüyorum kimse sevmiyo hep de üstlerine basıyolar
aman ortancalarına ya![]()
Kocan yapsn bi bak bakalım yiyebilcen miGormemek ne mümkün. Dana gibi hepsi. Yarın kremalı salyangoz yapayım Fransız usulü bari. Tiksiniyorum toplayamıyorum nası yiyecceksem hxhxjdhdjjd
Kargoyla gonderiyim sen de ye. Hamilesin memen şişer bxhxhxhdhyaa pislikkk ağlarım bak
Erkekleri kullanma klavuzu yazari mybiglove![]()
Yav bikere pantolonumda bisi gezio gibi hissetim elimi bi attim kocaman salyangoz aldigim gibi........ baska bisey sandim korktum yoksa firlatmazdim kim bilir nere uctuGormemek ne mümkün. Dana gibi hepsi. Yarın kremalı salyangoz yapayım Fransız usulü bari. Tiksiniyorum toplayamıyorum nası yiyecceksem hxhxjdhdjjd
Cezayir'de yemiştim Allah da belamı vereymis şimdi böyle kımıl kımıl görünce çok tiksinikKocan yapsn bi bak bakalım yiyebilcen mi![]()
Aşık olmus salyangoz saanaağğğYav bikere pantolonumda bisi gezio gibi hissetim elimi bi attim kocaman salyangoz aldigim gibi........ baska bisey sandim korktum yoksa firlatmazdim kim bilir nere uctu
al işte, zavallı hayvancıklarYav bikere pantolonumda bisi gezio gibi hissetim elimi bi attim kocaman salyangoz aldigim gibi........ baska bisey sandim korktum yoksa firlatmazdim kim bilir nere uctu
Bana gitmediğin yerlerden bahset accesCezayir'de yemiştim Allah da belamı vereymis şimdi böyle kımıl kımıl görünce çok tiksinik