• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Her seyii yapar bana, kendinin de gorevi oldugu halde yine de teşekkür ederim, esek gibi yapcan demem, azicik akilli olucaz, ben tesekkur ettikce bi ayaklarimi yıkamadigi kaliyor.
Senden taktik almak gerek. Burdakiler eltiyle saç yoluyor

yaa kıyamam kız ben bu hayvanlara çok üzülüyorum hep görmeden eziliyolar bırak yesinler nolcak, mevsimle alakalıdır heralde
Gormemek ne mümkün. Dana gibi hepsi. Yarın kremalı salyangoz yapayım Fransız usulü bari. Tiksiniyorum toplayamıyorum nası yiyecceksem hxhxjdhdjjd

Erkekleri kullanma klavuzu yazari mybiglove😂

Ama aşkım o almanya için geçerli, burada adama çamaşır katladı diye teşekkür edersen, 3 hafta koltuktan kalkmaz "çamaşır katladım çok yoruldum" diye

Gormemek ne mümkün. Dana gibi hepsi. Yarın kremalı salyangoz yapayım Fransız usulü bari. Tiksiniyorum toplayamıyorum nası yiyecceksem hxhxjdhdjjd
Yav bikere pantolonumda bisi gezio gibi hissetim elimi bi attim kocaman salyangoz aldigim gibi........ baska bisey sandim korktum yoksa firlatmazdim kim bilir nere uctu

Back
X