- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.521
buralar bize göre değil yavrum gel biz özelimize gidelimValla ben bsey yapmadım ya uff tamam sustum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buralar bize göre değil yavrum gel biz özelimize gidelimValla ben bsey yapmadım ya uff tamam sustum![]()
Ben topik topik sevdiceğimi arıyorumburalar bize göre değil yavrum gel biz özelimize gidelim![]()
sen gel buraya ben sana helal süt emmiş birini bulcam hem aynı şehirde yaşarızBen topik topik sevdiceğimi arıyorum![]()
Tırısss tırısss ses geleyiiiiValla ben bsey yapmadım ya uff tamam sustum![]()
Peki sen benim izmire aşık oldugumuda biliyon musen gel buraya ben sana helal süt emmiş birini bulcam hem aynı şehirde yaşarız![]()
ben niye yokummm dullamayım diye miDexter @accessdenied @dogadostupanda @gunces @Clemencia @Depresif Penguen
chemist0
Evlileri yanlışlıkla etiketlediysem derhal burayı terketsinler.
Sen bana korkak mı diyon hadsizzzTırısss tırısss ses geleyiiii![]()
Git bir Paris gör kapıdan orda sınırsız özgüven veriliyor diyollaaaPeki sen benim izmire aşık oldugumuda biliyon muyoldan cıkarma beni hem benm özgüven sorunum var
![]()
Aman diyim dex kolla kendininapak bi ay çok uzun![]()
ya yemişim sorununu buraya ayak bas ondan eser kalmazPeki sen benim izmire aşık oldugumuda biliyon muyoldan cıkarma beni hem benm özgüven sorunum var
![]()
Dul lama mı? Tükürüklü müsünben niye yokummm dullamayım diye mi![]()
mune bana kıyamaz yaAman diyim dex kolla kendini![]()
Sen insanın özgüven sorunu yasamasınada depresyona girmesinede izin vermezsinya yemişim sorununu buraya ayak bas ondan eser kalmaz![]()
Şimdi güleyim madem grileşince takip et dısardan ben öyle yapıommune bana kıyamaz yaiki dk. sonra gri olursam gülmeyin olum
![]()
sen de zaten sakinliğiyle nam salmış bi insansın dldjsldj güçlerimizi birleştirelimSen insanın özgüven sorunu yasamasınada depresyona girmesinede izin vermezsinyolarsın insanı sinirlenip
![]()
ay onu bi kere yaptım çok zevksiz, yazamadıktan sonra ne diyr takip edemŞimdi güleyim madem grileşince takip et dısardan ben öyle yapıom![]()
ben de muneye cevap yazıyodum tırıs tırıs kaçacaktım gerek kalmadıTam nude plajda olan bitenleri yazıyordum konu kapanmış