ben demiyorum artık zira türkiyede yaşamıyorum başörtüsü zaten ben dışardayken serbest oldu bana bir etkisi yok, benim gibi başkaları çeksin istemiyorum.
sebebe gelince dedim ya, senin söylediklerin aslında o desteklediğin parti veya kişilerin aklında olup şu an dışarı vuramadıkları. başa geldiklerinde yapacakları ilk işin başörtüsünü tekrar yasaklamak olacağını düşündürdün bana.
bir nevi sebep şaka yapmıyorum ama sensin.
Yani ben.. ben.. ben... diyorsun. BEn de artik biz demenin zamani gelmedi mi? ulke elden gidiyor diyorum. Senin basortun zaten kamuda serbest oldu. Daha ne sebebin kaldi bunlara oy vermek icin simdi?
Kim gecerse gecsin su an onemli degil.. Bu ulke 4-5 senelik bir gecis donemi yasayacak zaten... Bir dahaki secim donemine kadar taslar anca yerine oturur, ama en gec 2015 secimlerinde bunlardan kurtulmamiz sart oldu. Bunlar 2015 te basta olduklarinin ertesi gun savasa giderler, demedi demeyin. Senin basortunun derdinde degilim, sen basortunun derdinde oldugun icin kiziyorum, oyle degil diyorsun ama.. Simdiye kadar yazdiklarin da hatirimda..
neler yazmışım şimdi bende merak ettim bak :)
başörtüsü takmaka ne zamandır yasak
kimene takarız takmayız
senin yazdıklarında bizim aklımızda
yahu senin başörtüsüyle alıp veremediğin nedir?
gerçekten saygı duydukça azıtıyosun farkındamısın bilmem
tabiki başörtünün derdinde olacaz,konuştuğun kelimeye bak ya
o zaman sende başörtü tak zorla,ama hemen isyan edersiniz değilmi
o zaman başörtü takana karışmak kimin ne haddine
kaç kere dedim şurda inançlara saygılı olun diye
ama gerçekten istediğin kadar anlat karşındakı ne kadarını anlıyorsaya geliyor iş
AKP gitti diyelim yerine çokmu iyileri gelecek,diğer partileride gördük
uzun uzadıya anlatalımmı şimdi bunları,dediğim gibi uzlaşmamız imkansız
çünkü burda o kadar çok konuşulduki bunlar,nereye vardık söylesene
aynı şeyleri dönüp dönüp konuşmanın manası ne?
Ben ulkemin kucucuk bir menfaati olacagini bilsem basortusu de takarim, carsafa da girerim, gerekirse cuval da giyerim. Hani sirf AKPye yaranmak iicin kapanan kadinlar var ya.. Iste oyle..Ben de kendim sevmesem bile ulkemin menfaatleri icin kapanirim. Kendime musluman yasamiyorum ben. O yuzden benim adima konusma. Kendi adina konus, onda da beni hakli cikartmaktan baska birsey yaptigin yok zaten.
bırakın arkadaşlar dini konuları ,işsizliğe çare bulmak lazım
sokakta hayvanlar aç,yoksullaşma çok,elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama bizim etimiz ne butumuz ne..kadınlara iş kapıları açılmalı...
Bunun için ayrı bir başlık aç istersen.Arada kaynamasın.
Benim BAŞÖRTÜME kimse karisamaz bunu ALLAH emretmisse kimseye laf dusmez o kadar.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
okonuya talep olacağını sanmam canımbeğeni bile yok yazdıklarıma
Herkesin evi var,arabası var çifter çifter,bilmiyor musun yoğsam ?
kız ciddimisin bizim burada millet çöpleri karıştırıyor,köpekler büyük marketlerin önünde titreyerkek ölüyo,sen başka bir ülkedemisin yoksa:44:
Benim BAŞÖRTÜME kimse karisamaz bunu ALLAH emretmisse kimseye laf dusmez o kadar.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)))Obur dunyada ergen yasta huriler erkeklere, icinden sarap akan nehirler de onlara.. Diyelim ki sana olsun, bu dunyada bulamadigin ne var? Nehirler mi? En guzel ickiler saraplar mi? Ille de sarabin icinde bogulmak mi gerekiyor yani? Ipek carsaflar mi? Dereler, ormanlar mi? Lezzetli yiyecekler mi? Sana Kuran bir kadin olarak cennetinde ne vadediyor? Zaten zengin dogmus, bir eli yagda, bir eli balda yasayanin, yazlarini denizin adeta icine insa ettigi malikanelerde, kisini da somine basinda zevk icinde gecirenin bu isten cikari ne? Ya cennet yok ise? Ya hepsi kandirmaca ise? Gorup gorebilecegin tek guzellik bu dunyada yasadigin ise? Allah sana cenneti zaten bu guzelim dunyada bagislamis ise? Bunca guzelligin birarada oldugu bu dunyayi sadece bir hic icin atliyorsan? O zaman ne olacak?
hey gidi hey jiletle traş haramdırdan, geldik başörtüsüne
evet konu neyse o konuşulmalı,fakat herzaman konu başka yerlere kayıyor maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?