Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'jiletle traş haramdır' açıklaması

Ben 40 yasima kadar Turkiye'de yasadim. Bu ulkede bu sure zarfinda verilmis hic bir hakkin geri alindigini gormedim. Kaldi ki 1960 ta ben dogmadan once basortusune gelen yasagi kaldirmak isteyen baska basbakanlar da oldu. Ornegin Ozal. Yapamadi, cunki o zamanlar askeriye bu konuda cok siki idi. AKP bunu orduyu lagvederek, kurmaylari, subaylari Silivriye gonderip orduyu islevsizlestirerek yapti. Bu ordu tabii ki yeniden kurulacak, yapilanacak, ancak ayni sertligin geri gelmesini ben sahsen beklemiyorum.

Yani ben.. ben.. ben... diyorsun. BEn de artik biz demenin zamani gelmedi mi? ulke elden gidiyor diyorum. Senin basortun zaten kamuda serbest oldu. Daha ne sebebin kaldi bunlara oy vermek icin simdi?

Değmiyor arkadaşım ...konu şu partı bu parti değil......bir insan şeref onur haysiyeti inançları için yaşar .....örtüyü takarakta birşeylere hayır demeyi gayette bilmelilerdi..........sen insanlara hak ve hukuku altın tepside versen Atatürk gibi hiç değeri yok.............sorgulama sorgulama deniyorya bazen insan gerçekten merak ediyor üzerinde yaşadığın bu topraklara insan onuruna sadece dünya malı gözüyle mi bakıyorlar.......belki de sadece insanlar bu toprakları haketmiyor

neler yazmışım şimdi bende merak ettim bak :)
başörtüsü takmaka ne zamandır yasak
kimene takarız takmayız
senin yazdıklarında bizim aklımızda
yahu senin başörtüsüyle alıp veremediğin nedir?
gerçekten saygı duydukça azıtıyosun farkındamısın bilmem
tabiki başörtünün derdinde olacaz,konuştuğun kelimeye bak ya
o zaman sende başörtü tak zorla,ama hemen isyan edersiniz değilmi
o zaman başörtü takana karışmak kimin ne haddine
kaç kere dedim şurda inançlara saygılı olun diye
ama gerçekten istediğin kadar anlat karşındakı ne kadarını anlıyorsaya geliyor iş
AKP gitti diyelim yerine çokmu iyileri gelecek,diğer partileride gördük
uzun uzadıya anlatalımmı şimdi bunları,dediğim gibi uzlaşmamız imkansız
çünkü burda o kadar çok konuşulduki bunlar,nereye vardık söylesene
aynı şeyleri dönüp dönüp konuşmanın manası ne?

Ben ulkemin kucucuk bir menfaati olacagini bilsem basortusu de takarim, carsafa da girerim, gerekirse cuval da giyerim. Hani sirf AKPye yaranmak iicin kapanan kadinlar var ya.. Iste oyle..Ben de kendim sevmesem bile ulkemin menfaatleri icin kapanirim. Kendime musluman yasamiyorum ben. O yuzden benim adima konusma. Kendi adina konus, onda da beni hakli cikartmaktan baska birsey yaptigin yok zaten.

tamam saraylım tamam sen haklısın,ama kendi gözünde
cidden senin gibilerle uğraşılmaz,çünkü laftan anlamazsınız
selametle...

hey gidi hey jiletle traş haramdırdan, geldik başörtüsüne

Son düzenleyen: Moderatör:
bırakın arkadaşlar dini konuları ,işsizliğe çare bulmak lazım

sokakta hayvanlar aç,yoksullaşma çok,elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama bizim etimiz ne butumuz ne..kadınlara iş kapıları açılmalı...

Benim BAŞÖRTÜME kimse karisamaz bunu ALLAH emretmisse kimseye laf dusmez o kadar.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim BAŞÖRTÜME kimse karisamaz bunu ALLAH emretmisse kimseye laf dusmez o kadar.....

arkandayım canım..

Herkesin evi var,arabası var çifter çifter,bilmiyor musun yoğsam ?

kız ciddimisin bizim burada millet çöpleri karıştırıyor,köpekler büyük marketlerin önünde titreyerkek ölüyo,sen başka bir ülkedemisin yoksa:44:

kız ciddimisin bizim burada millet çöpleri karıştırıyor,köpekler büyük marketlerin önünde titreyerkek ölüyo,sen başka bir ülkedemisin yoksa:44:

Yoo,ben de Türkiye'deyim. Batı'nın göbeğindeyim hatta ama durum her yerde aynı.Böyle eleştirince durumu bu tepkiler geliyor.

aynen öyle,fakat AKP ye yaranmak için kapanıyorsunuz diyolar ya şok oluyorum okudukça
ben hiç çevremde görmedimAKP ye yaranmak için kapananları
şehir efsaneleri dolanıp duruyor
peki bu iftira değilmi,kul hakkına neden giriyorsunuz
ALLAH emrettiği için başörtüsü takılır...

aklımızı kullanıp oyuna gelmeyelim diyeceyim ama...:44:

:)))
Anlattıklarıma ne kadar darbir kalıpdan bakmışsın . sanırım hayat görüsünde bu kadar sıg .
dilimin döndügünce cevaplayım
demek cennet yoksa bu hayatım boşa gidecek öylemi cancazım islamı yaşamak bu dünyanı fakirleştiriyormu ????.. bumu senin islamdan anladıgın ..
ama haklısın çünki sen islam nedir bilmiyorsun islam dinini okadar dar kalıplara sokmuşsunki aklında ancak ona inanıyorsun . yada ona inanmak işine geliyor diyeyim saraylım .

cennet ne senin nede benim tahminlerimize sıgar canım önce bunu bil demek erkelere var bize yokmuş hı .

canım ben hayatda o dedigin kadar olmasada hamdolsun rabbımın verdigi dünya nigmetlerine sahibim O verdigi sürece tabi . islamı yaşamak bu hayatımı da cennete çeviriyor buna emin ol

şimdi hem bu kısacık dünyada, hemde O ebedi hayatda neden cenneti istemeyim ?.. hadi senin inancınla cennet yok diyelim o zamanda bu dünyam bana cennet zaten huzur dolu
şimdi bende sana soruyorum . ya cehemmen varsa ????? şimdi düşün bakalım arkadaşım . o kısa hayat SONSUZZZZ OLAN EBEDİ HAYATLA KIYAS EDİLEBİLİRMİ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…