- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
İşte böyle yargılama böyle niyet avcılığına devam ederseniz Bu adam alkol alıyor bu kafir diye damgalayanlardan hiçbir farkınız kalmaz
ben yargilamiyorum canim mensubu oldugun din soyluyor bunu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte böyle yargılama böyle niyet avcılığına devam ederseniz Bu adam alkol alıyor bu kafir diye damgalayanlardan hiçbir farkınız kalmaz
İyide Peygamberler insan olduğuna göre bir dinin başlangıç noktası elbette o peygamberin ırkı ve yazı dili de o peygamberin dili olacak bu tüm insanlığa gelmediğinin kanıtı değil ki
Evet kaldı ki böyle insanlar kadın değerinden , kadın kıymetinden vaaz verirler.
İlk kadının gururunu hiçe sayan silikonlu güzel uzuvları olan yurdum malı olmayan hatunu götürsün.
- Bu Zihniyetin kilosuu beş para etmez gel abi, abla gelll !
Kızlar Süleymancılar ve Mahmutçular diye iki cemaat var Süleymancılardan sanırım cübbeli Ahmet hoca Süleymancılarda sayılar önemli diye biliyorum..işte bir duayı şu kadar okumak şu kadar tesbih çekmek sevaptır gibi tarzları var çok esnek değiller,ben içten yapılan bir duanın daha sevap olacağını düşünüyorum zaten dinimiz dayatma dini değil kolaylık dini...
yahu kardesim istedigin dini ol. biz muslumanliktan bahsediyoruz burada. yani budistlikten bahsetsek budadan ornej veriyim. muslumanliktan bahsederken kurandan ornek vermiyim de nereden veriyim yani.
islam; hz musa varken yahudi, hz isa varken hristiyan, hz muhammed varken musluman olmaktir.
Canim baslangic noktasi da bitis noktasi da yani yerlerde zaten...Arap Yarimadasi ve cevresindeki ulkeler...Ustelik Kuran'da "anlayasiniz diye sizin dilinizden indirdik" der. Kuranin Arapcadan baska dillerde okunmasi bile hos gorulmez. Bunlar kanit degil mi? Avrupa, Asya, Amerika, Avustralya, ve hatta Afrikaya dogru Arap yarimadasindan uzaklastikca dinler degismeye baslar. Avrupa, Amerika, Avustralya vb. gibi ulkelerde agirlikli din Hristiyanlik, Asyanin dogu taraflarinda Budism ve diger batil dinler, Afrika taraflarinda gene Hristiyanlik ve Afrikanin geleneksel batil dinlerine doner..
Canim baslangic noktasi da bitis noktasi da yani yerlerde zaten...Arap Yarimadasi ve cevresindeki ulkeler...Ustelik Kuran'da "anlayasiniz diye sizin dilinizden indirdik" der. Kuranin Arapcadan baska dillerde okunmasi bile hos gorulmez. Bunlar kanit degil mi? Avrupa, Asya, Amerika, Avustralya, ve hatta Afrikaya dogru Arap yarimadasindan uzaklastikca dinler degismeye baslar. Avrupa, Amerika, Avustralya vb. gibi ulkelerde agirlikli din Hristiyanlik, Asyanin dogu taraflarinda Budism ve diger batil dinler, Afrika taraflarinda gene Hristiyanlik ve Afrikanin geleneksel batil dinlerine doner..
hayır süleymancılarda ahmet hoca sayılır bir kişi değil .. süleymancılarda süleyman hilmi tunahan önemlidir , zaten adıda ordan gelir ...
mahmutçuları bilmiyorum hiç duymadım ...
süleymancıları az çok bilirim karşı dairemde süleymancı bir abla var.. böyle bir uygulamalarını duymadım haftada bir gün toplanıp sohbet ediyorlarmış yani hoca bir konu belirleyip onunla alakalı sohbet ediyormuş sonrada bir dua felan okuyup kalkıyorlarmış ..
Insallah Yahudilerle Hristiyanlar da aslinda musluman olduklarini biliyorlardir oyleyse diyeyim...![]()
ne yalan söyleyim bu benim de merak ettiğim bir konu ,
neden arabistanda doğdu ? neden arapça gibi ? tüm insanlığa geldiğini bende kabul ediyorum bunada inanıyorum ama nedense bu soruları bende soruyorum ve cidden merak ediyorum ...
neden arabistanda doğdu ? neden arapça gibi ? tüm insanlığa geldiğini bende kabul ediyorum bunada inanıyorum ama nedense bu soruları bende soruyorum ve cidden merak ediyorum ...
ben tv den izledim..birde kızkardeşimin oturduğu yerde çok var cemeaatler..mesela sürekli şunu yaparsanız şu kadar cennet sevabı yazılır falan diyordu tvde..bir insan iyiliği ilk önce yardımcı olak için yapmalı sadece cennete girmeyi garantilemek için değil diye düşünüyorum..ikinci kadın olayı çok farklı..peygamberimiz zamanında savaş olduğu için erkekler ölmüş çok kadın mağdur olmuş..
Çünkü o sıra Araplar putlara tapıyordu
Neresi çok bozulmuşa oraya gönderildi peygamberler bildiğim kadarıyla.
Neden Arapca? çünkü onların anladığı dil oydu. Araplara başka dilden gelmesi onlar için ayrıca bir zorluk olacaktı
zaten cahiliye dönemindeki insanlardı yani dini kabul etmeleri bir kat daha zor olurdu ve gerek yoktu![]()
duaları hiç bilmeyen biri allah diyerek bile namaz kılabilir diye biliyorum..allah birdir ve ondan başka ilah yoktur..diyebilir..öğreninceye dek..gönlünce kılabilir..
dünyada binlerce farklı dil var. hepimizin ortak bir dili olmadığına göre hangi dilde inerse insin niye şuca, niye buca diye bahane üretecek insanlar çıkacaktı..
ben aslında dilden ziyade neden arabistan diye merak ederim hep ama rengina cevabını verdi![]()
Alara, aslinda yalnizca Islam degil, butun dinler o cevreden doguyor. Insanlarin inancina bagli da oradan yayiliyor aslinda.. Farkli olan dilleri..
ben yargilamiyorum canim mensubu oldugun din soyluyor bunu.