cuma günü hsg çekilecek :(

geçmiş olsun arkadaşım
acaba eski sistem cihazlardan mı kullandılar? sanırım o yüzden bu kadar acı ağrı hissettin
canım bilmiyorum akıllılık edip bakamadım gözümü kaparsam daha çabuk biter diye, belkide olabilir. şifa hastanesinde çektirdim.

sonrasında çektiğim basınç lafı edilecek türden değildi, ben adet dönemlerinde çok ağrı çeken biri olduğumdan.

canım bilmiyorum akıllılık edip bakamadım gözümü kaparsam daha çabuk biter diye, belkide olabilir. şifa hastanesinde çektirdim.
anladım canım
hastaneler genelde eski sistem ağrılı rahim filmi çekiyorlar
keşke bir görüntüleme merkezinde çektirseydin onlar son sistem ağrısız çekiyorlar ben de çarşamba günü çektiricem, fiyatı da daha uygun ve ilaç almaya da gerek yokmuş

Evet canım, görüntüleme merkezlerinde çektiren arkadaşlar çok memnunlar. Ben doktoruma güvenip başka bir yer araştırmamakla hata ettim.

aynısını yaşadım ne eksik ne fazla

ama yine de ilk gün bir şey olmadı, zaten kanama oluyordu.
ertesi gün de nöbetteydim :)
2 gün beklemiş olduk en az yani :)
bende çarşamba çektiricem rahim filmini.
perşembe, cuma, c.tesi en uygun günlerim gebelik için, o yüzden sordum
yani benim çalışmaları fazla geciktirmemem lazım :)

burada okumuştum birine dr. bir ay hamile kalma demiş.kounmamışlar o ayda hamile kalınca dr kürtaj yapmış

Cnm korkma sakin ben 2 ay oncd cektirdim ve bumu dedjm bendd cok korkuyordum ve cok korkak bi insanim en ufak seyde bayilan biriyim ama ALTTAN MUAYENE ETTIREBILIYORSAN KORKMA FARKI YOK CNM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…