CUMA TATİLİ

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Kızlar cuma günü tatil değil mi ya çok sinir oldum.. Plan program yaptım yazlığa gidicektim şimdi ofiste diyorlarki Cuma burdayız diyorlar firmalara. Özel sektör ayrıca. Valla boğazlarını sıksam şu anda rahatlamam 9 gün değilmiydi bu tatil?

Cumanın tatil olmaması bir yana, çoğu özel sektör çalışanı pazartesi de yarım mesai yapacak.
Onu da öğrenin derim.
İzin sürenizi uzatmanız gerekebilir çünkü.

çoğu yerde pazartesi yarım gün.
cuma tam ve ayrıca ctesi de yarım gün olarak devam ediyor.
yıllık izin falan alabilirsiniz belki plan bozulmasın diye

Kızlar cuma günü tatil değil mi ya çok sinir oldum.. Plan program yaptım yazlığa gidicektim şimdi ofiste diyorlarki Cuma burdayız diyorlar firmalara. Özel sektör ayrıca. Valla boğazlarını sıksam şu anda rahatlamam 9 gün değilmiydi bu tatil?
patronum cuma cumartesiyi de tatil yapacaksak ofisi kapatalım daha da çalışmayalım dedi.Böyle iş anlayışını .. yani :KK14: köleliğe devam şekerim:kusmuk:

ya nefret ediyorum kamuda çalışanlar insan bizler zaten köleler
çoğu yerde pazartesi yarım gün.
cuma tam ve ayrıca ctesi de yarım gün olarak devam ediyor.
yıllık izin falan alabilirsiniz belki plan bozulmasın diye

2 senedir yıllık izne çıkamıyorum her departmandan 1 kişi olmasından sebep üstelik parasınıda almıyoruz vallahi köleyiz ya

Cumanın tatil olmaması bir yana, çoğu özel sektör çalışanı pazartesi de yarım mesai yapacak.
Onu da öğrenin derim.
İzin sürenizi uzatmanız gerekebilir çünkü.

pazartesi için bişey demediler yani gelmicez beterin beteri var desenize :bicak:

ya nefret ediyorum kamuda çalışanlar insan bizler zaten köleler

2 senedir yıllık izne çıkamıyorum her departmandan 1 kişi olmasından sebep üstelik parasınıda almıyoruz vallahi köleyiz ya

Önyargılar ne kadar kötü.
Ben bir kamu çalışanıyım. Kamuda pazartesi ve cuma tatil değil öncelikle bunu bilelim.
İşlerin aksamaması şartıyla yani kurumlarda yeterli eleman olması şartıyla amirler izin verebiliyorlar ve bu 1,5 günlük izin senelik izinden düşülmüyor.
Örneğin ben hem pazartesi hem de cuma günü paşa paşa gidip çalışacağım.

ben bankacıyım,pazartesi tam tekmil öğlene kadar:)
cuma işbaşı,gerçi ben yıllık izinle bagladım ozamanda 2 gün gidiyo:)gitti boşuna 1 günüm

Özel sektördeysen tatil yapmama seçeneklerii var.Gerçi kamuda dahi olsan önce gidip konuşman gerekiyor plan yapmadan önce.

Back
X