Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tatil planı yaptığınızı,iptal edemeyeceğinizi paranızın yanacağını söyleyin. Bizim şirket kaç hafta önceden haber verdi,cuma çalışıyoruz diye çünkü herkes ona göre plan yapıyor. İsteyen izin yapıp gelmeyecek. Ben de izinliyim,sonraki hafta çarşamba geleceğim.
Tatil planı yaptığınızı,iptal edemeyeceğinizi paranızın yanacağını söyleyin. Bizim şirket kaç hafta önceden haber verdi,cuma çalışıyoruz diye çünkü herkes ona göre plan yapıyor. İsteyen izin yapıp gelmeyecek. Ben de izinliyim,sonraki hafta çarşamba geleceğim.
şansımı akşam çıkarken denicem, bakalım inşallah olur dediğim gibi 2 senedir yıllık izne çıkmamıza izin vermediler gerçekten 2 gün bile önemli benim için
Hali nize şükredşn daha beter olanlar var.
mesela biz.arefe yarım gün çalışmayacağız
onun yerine bayram dönüşü mesai yapıp alacaklar.
işyeri 3.gün mesai yaptırıyor.
biz de bu hafta gece deyiz.
bayram sonu gene gecede yiz.hem mesai alamayacağız hemde hafta üstüate gece.
Perşembe akşamı gececi yim.ve tabi cuma gecesi de iş var.
bu hafta sabah Vardiyası haftaya 3 gün yine sabahçı ve üstelik üstüne mesai alacak.