Eline sağlık canım.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilgilerinize
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilgilerinize
Teşekkür ederim.moni şim güzel kalplim, genel çağrı yapmışsın, ne iyi düşünmüşsün. Teşekkür ederim herkes adına.
Dilerim faydası olur, dilerim motivesi yüksek, girdiği takıma hayat verecek yeni üyelerimiz olur.
Yarışmamız tarihinin en ıssız günlerini yaşıyor.
(huzur olsun da ıssız olsun ayrı konu tabii)
Sanırım tek şişko biz kaldık. Biz de verelim kiloları,tükkanı kapatıp gidelimmoni şim güzel kalplim, genel çağrı yapmışsın, ne iyi düşünmüşsün. Teşekkür ederim herkes adına.
Dilerim faydası olur, dilerim motivesi yüksek, girdiği takıma hayat verecek yeni üyelerimiz olur.
Yarışmamız tarihinin en ıssız günlerini yaşıyor.
(huzur olsun da ıssız olsun ayrı konu tabii)
Can-ı gönülden destekliyorum bu fikri.Sanırım tek şişko biz kaldık. Biz de verelim kiloları,tükkanı kapatıp gidelim
akrep kaptanım katılıyorum mezun olalım gitsin artık yawwSanırım tek şişko biz kaldık. Biz de verelim kiloları,tükkanı kapatıp gidelim
Sanırım tek şişko biz kaldık. Biz de verelim kiloları,tükkanı kapatıp gidelim
Can-ı gönülden destekliyorum bu fikri.
En azından baston kullanmaya falan başlamadan bitsin buradaki işlerim.
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 5. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilgilerinize
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 594. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye, beş üyesini yerleştiren 10. takıma tebrikler!
Liste birincisi parkbyull kocaman tebrikler!
Eline saglik
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 594. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
Ellerine sağlık sevgili Bahar
Herkeste bir yılgınlığın başladığı ve bitemediği bu dönemde, bütün olumsuzluklara karşın başarıdan başarıya koşan 10. takımı bir kere daha tebrik etmek istiyorum.
Tarihte bir ilk oldu az önce.. bireysel sıralamanın ilk 10 derecesinin yarısı 10. takımın üyelerinden oluşuyor.
Bravomoni şim kaptanım!
Bravo 10. Takım!
Ne olursa olsun, başarıya ulaşılabileceğinin kanıtısınız!
Ne güzel çok sevindim. Ellerine sağlık canım.Herkeste bir yılgınlığın başladığı ve bitemediği bu dönemde, bütün olumsuzluklara karşın başarıdan başarıya koşan 10. takımı bir kere daha tebrik etmek istiyorum.
Tarihte bir ilk oldu az önce.. bireysel sıralamanın ilk 10 derecesinin yarısı 10. takımın üyelerinden oluşuyor.
Bravomoni şim kaptanım!
Bravo 10. Takım!
Ne olursa olsun, başarıya ulaşılabileceğinin kanıtısınız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?