Doğum günün bir kez daha kutlu olsun akrebim. Böyle hatırlatmasan ben unuturum böyle şeyleri, biliyorsun.N
Ne güzel çok sevindim. Ellerine sağlık canım.
moni kaptanım tebrik ediyorum seni ve takımını.
Bugün benim doğum günümmm
Geçmiş olsun monişim, dilerim ciddi bir durum yoktur.Eline emeğine sağlık püsküütüm.
Hastalık ve ağrıyla boğuştuğum şu dönemde bu başarı moralimi düzeltti. Takımımı, tüm kızçelerimi kutluyorum.
Ben inanıyorum olacağına.ellerine sağlık bahar cım her ne kadar sondan 3. olsamda bu listede inşallah bir gün daha yukarı basamaklarda olurum
Ciddi ciddi herkesi zayıflattık galiba yeni gelen üye yok hiç
Aynı konuda aynı fikirde olan iki kişi daha olduğuna göre, konuya dair oylama başlatabilirsin sevgili toplight..bu dönemler için (genel çağrı yapılan) eski üye çağırma sistemine mi dönülse acaba? takımlar çağırsa üyeyi geçici olarak
N
Ne güzel çok sevindim. Ellerine sağlık canım.
moni kaptanım tebrik ediyorum seni ve takımını.
Bugün benim doğum günümmm
Doğum günün bir kez daha kutlu olsun akrebim. Böyle hatırlatmasan ben unuturum böyle şeyleri, biliyorsun.
Eskiden en sık kullandığım papatya smileyi nerede, bilen var mı? Bak tam onun yeriydi şu anda.
Geçmiş olsun monişim, dilerim ciddi bir durum yoktur.
Ben inanıyorum olacağına.
Senin ispatın sensin çünkü.
Aynı konuda aynı fikirde olan iki kişi daha olduğuna göre, konuya dair oylama başlatabilirsin sevgili toplight..
Etap sonrası tabii.
Sonuçlar toparlandıktan sonra başlatır baharcımDoğum günün bir kez daha kutlu olsun akrebim. Böyle hatırlatmasan ben unuturum böyle şeyleri, biliyorsun.
Eskiden en sık kullandığım papatya smileyi nerede, bilen var mı? Bak tam onun yeriydi şu anda.
Aynı konuda aynı fikirde olan iki kişi daha olduğuna göre, konuya dair oylama başlatabilirsin sevgili toplight..
Etap sonrası tabii.
Doğum günün bir kez daha kutlu olsun akrebim. Böyle hatırlatmasan ben unuturum böyle şeyleri, biliyorsun.
Etap sonrası tabii.
Ellerine sağlık kaptanımSonuç listeleri hazır, hatam yoktur umarım.
Dereceye giren tüm takımları ve arkadaşlarımızı kutlarım.
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
dn: 14. Takım kaptanımız müsait olmadığından hazırlamak istedim.
drdotty
Ellerine sağlık canımmmSonuç listeleri hazır, hatam yoktur umarım.
drdotty
Ellerine sağlık canım, çok teşekkür ederimSonuç listeleri hazır, hatam yoktur umarım.
drdotty
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?