Eline emeğine sağlık püsküütüm.
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 594. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye, beş üyesini yerleştiren 10. takıma tebrikler!
Liste birincisi parkbyull kocaman tebrikler!
Çok teşekkür ederim.Herkeste bir yılgınlığın başladığı ve bitemediği bu dönemde, bütün olumsuzluklara karşın başarıdan başarıya koşan 10. takımı bir kere daha tebrik etmek istiyorum.
Tarihte bir ilk oldu az önce.. bireysel sıralamanın ilk 10 derecesinin yarısı 10. takımın üyelerinden oluşuyor.
Bravomoni şim kaptanım!
Bravo 10. Takım!
Ne olursa olsun, başarıya ulaşılabileceğinin kanıtısınız!
Ellerine sağlık sevgili Bahar
Birincinin takımımızdan çıkmasına da çok mutlu oldum
10. takımı da tebrik ediyorum,moni şim cok güzel bir basarı gercekten
10. takımı ve ilk ona giren bütün arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum
N
Ne güzel çok sevindim. Ellerine sağlık canım.
moni kaptanım tebrik ediyorum seni ve takımını.
Bugün benim doğum günümmm
sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim akrep kaptanımN
ellerine sağlık bahar cım her ne kadar sondan 3. olsamda bu listede inşallah bir gün daha yukarı basamaklarda olurum
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 594. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
Mutlu yıllar akrep kaptanımN
N
Aminn Banuşum.Ellerine ve emeğine sağlık Baharım
moni Ayşemmmmmmmmmmmmm seni ve takımını da canı gönülden tebrik ediyorum darısı bizlerinde başına ...Aminnn
Oyy balımm amin inşallah. Çok teşekkür ederimNice sağlıklı mutlu yılların olsun canımbir sonraki yaşında incecik ol inşallahhhhhhhhh...Aminnnnnnnnnnnn
Ciddi ciddi herkesi zayıflattık galiba yeni gelen üye yok hiç
çok teşekkür ederim efenim
bu dönemler için (genel çağrı yapılan) eski üye çağırma sistemine mi dönülse acaba? takımlar çağırsa üyeyi geçici olarakCiddi ciddi herkesi zayıflattık galiba yeni gelen üye yok hiç
bu dönemler için (genel çağrı yapılan) eski üye çağırma sistemine mi dönülse acaba? takımlar çağırsa üyeyi geçici olarak
Bende ayni seyi dusunuyorum. Genelde ustlerdeki takimlara bakip seciyolar altta kalanlar magdur oluyoBence de sanki daha uygun olur. Çünkü liste çok kabarık ve bana yaklaşık 2 aydır hiç yeni üye gelmiyor. Sıra olarak 13. takım en altta olduğu için sanırım. Diğer takımlar ne düşünür bilmiyorum ama bence faydalı olur gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?