Tüm oylamalar o şekilde olduğu için o süreyi yazdım, zaten oylama en geç 2 güne sonuçlanır diye düşünüyorum.Ellerinize sağlık ama 15 Kasım yerine daha yakın bir tarih mi olsun malum tüm takımlar zor durumda
Geldim hemen bakıyorum canım.Ellssa sahgull @tuzsuz_ruh Kanguru_ oynakbasi34 LAydLiNe drdotty
Kaptaniçelerim oylamayı ivedilikle cevaplarsanız seviniriz, durumun ehemmiyeti malumunuz.
Oy çokluğu sağlanmış bileEllssa sahgull @tuzsuz_ruh Kanguru_ oynakbasi34 LAydLiNe drdotty
Kaptaniçelerim oylamayı ivedilikle cevaplarsanız seviniriz, durumun ehemmiyeti malumunuz.
Hayırlı olsun kaptanımSevgili kaptanlarım 5 takımın evet oyu kullanması ile oylama oy çoğunluğu ile kabul edilmiştir. Hayırlı ve bol üyeli takımlar diliyorum
Günaydınlar doğru yapmışsın akrep kaptanımKızlar ben üye çağırdım bile.. Artık öyle yapıyoruz dimi? Yanlış anlamadım yani
Ellerine sağlık kaptanımSevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 6. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Eline sağlık canım.Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 6. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Eline saglikSevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 6. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 6. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Sevgili kaptanlarım veseaBahAR 32. tur 6. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir.
Ellerine sağlık sevgili toplight..
Oylama için de ellerine sağlık, sonuçlar hayırlı olur dilerim.
..ve tabii ki her daim her şeye koşanmoni şime de hem oylama formatını düzenlediği için hem de kaptanlara ivedi çağrı yaparak oylamanın çabuk sonuçlanmasına olan katkısından ötürü teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?